Regelitems

Regelitems voor eigen advertenties

Dit type regelitem wordt gewoonlijk gebruikt voor advertenties die uw eigen producten en services promoten. Regelitems van het type 'Eigen advertentie' hebben de volgende kenmerken:

• Ze leveren gewoonlijk geen inkomsten op.
  • Ze hebben van alle regelitemtypen de laagste weergaveprioriteit.
  • Ze zijn niet opgenomen in prognoseresultaten.

Regelitems voor eigen advertenties en de veiling

Regelitems voor eigen advertenties* worden uitsluitend weergegeven als er geen resterende regelitems (Netwerk, Bulk, Prijsprioriteit) of vraag via Ad Exchange of Open bieden beschikbaar zijn voor weergave. Met andere woorden: regelitems voor eigen advertenties worden beschouwd alsof ze een tarief van $ 0 hebben en niet op prijs concurreren via dynamische toewijzing.

De CPM van regelitems voor eigen advertenties bepaalt de positie van in aanmerking komende eigen advertenties, maar voldoet niet aan minimumprijzen die zijn ingesteld in uniforme prijsregels om in aanmerking te komen voor weergave van een advertentie en fungeert derhalve als een reserveadvertentie Meer informatie over uniforme prijsregels**

* Prijsprioriteits-, bulk- en netwerkregelitems die niet concurreren op prijs in de uniforme veiling (zoals regelitems met een nultarief en geen CPM-waarde), worden behandeld als regelitems voor eigen advertenties.
** Voor geoptimaliseerde videopods worden regelitems voor eigen advertenties gebaseerd op percentage en wordt de CPM niet gebruikt als Ad Exchange er niet bij betrokken is.