Basisprincipes van Ad Manager-rapportage

Rapporten over partnerfinanciën

De opbrengstverdeling tussen host en partner in geavanceerde financiële configuraties bekijken

Terug naar rapporttypen

Het rapport Partnerfinanciën is van toepassing op tracktoewijzingen voor partners en weerspiegelt de opbrengstverdeling tussen host en partner op basis van geavanceerde financiële configuraties. U kunt verschillende betaalstructuren instellen op basis van vertoningstypen en perioden.

De statistieken voor partnerbeheer zijn beschikbaar in de rapporten Historisch en Partnerfinanciën, maar sommige statistieken zijn alleen beschikbaar in het ene of het andere rapporttype.

Meer informatie over tracktoewijzingen voor partnerbeheer.

Het rapportagesysteem van partnerbeheer biedt gegevens vanaf 11 september 2015 of vanaf de dag waarop u een toewijzing heeft gemaakt als deze dag later valt. Als u de waarde '-' in de kolom 'Regelitem' ziet voor rapporten met een van deze statistieken, betekent dit dat de gegevens in de rij afkomstig zijn uit 'Eerste overzicht' of andere niet-standaard regelitemtypen.

Rapportstatistieken voor partnerbeheer

Statistiek en beschrijving Beschikbare rapporttypen
Hostvertoningen
Het totale aantal vertoningen voor de hostuitgever.
Historisch, Partnerfinanciën
Hostklikken
Het totale aantal klikken voor de hostuitgever.
Historisch

Host-CTR
De klikfrequentie (CTR) voor de hostuitgever. CTR is het percentage vertoningen dat is weergegeven door de Google Ad Manager-server dat heeft geleid tot klikken van gebruikers op een advertentie.

Formule: (Klikken ∕ Vertoningen) × 100

Historisch
Hostinkomsten
Uw deel van de opbrengst als Ad Manager-netwerkhost. Dit is de totale opbrengst, berekend in de valuta van uw netwerk, voor de advertenties die door de Google Ad Manager-advertentieserver zijn weergegeven. Het op één rij weergegeven bedrag is uw deel van de opbrengst na de verdeling van het opbrengstenaandeel onder uw partners.
Partnerfinanciën
Host-eCPM
De gemiddelde effectieve kosten per duizend vertoningen die de hostuitgever heeft verdiend met advertenties die op de websites en in de apps van de uitgever zijn weergegeven.
Partnerfinanciën
Partner revenue
Het deel van de partneruitgever van de opbrengst voorafgaand aan afstemming, berekend aan de hand van de bijbehorende financiële voorwaarden.
Partnerfinanciën
Afgestemde opbrengst van partner
Het deel van de opbrengst van de partneruitgever na afstemming, zoals berekend aan de hand van de bijbehorende financiële voorwaarden.
Partnerfinanciën
Partner-eCPM
De gemiddelde effectieve kosten per duizend vertoningen die de partneruitgever heeft verdiend in diens deel van de opbrengst.
Partnerfinanciën
Partnervertoningen
Het totale aantal vertoningen voor de partneruitgever. Voor tracktoewijzingen is deze waarde 0. Kijk in plaats daarvan naar de statistiek Hostvertoningen.
Historisch
Partnerklikken
Het totale aantal klikken voor de partneruitgever.
Historisch

Partner-CTR
De klikfrequentie (CTR) voor de partneruitgever. CTR is het percentage vertoningen via de Google Marketing Platform-advertentieserver dat heeft geleid tot klikken van gebruikers op een advertentie.

Formule: (Klikken ∕ Vertoningen) × 100

Historisch

Bruto-opbrengst
Het deel van de partneruitgever van de totale opbrengst voorafgaand aan afstemming.

Ondersteuning voor regelitems met zichtbare CPM en zichtbare vertoningen is niet beschikbaar, dus Bruto opbrengst wordt niet weergegeven in de rapportage voor zichtbare CPM-regelitems.

Historisch, Partnerfinanciën

Totaalaantal contentweergaven waarmee inkomsten kunnen worden gegenereerd
Het aantal videoweergaven uit de gedeelde partnercontent. Meer informatie

Historisch

Niet-gevulde vertoningen
Het totale aantal advertentieverzoeken voor de Google Ad Manager-server, AdSense en Ad Exchange dat geen advertentie heeft geretourneerd. Meer informatie over niet-gevulde vertoningen.

Opmerking: Kan niet worden weergegeven in hetzelfde rapport als de dimensie Formaat van advertentiemateriaal (weergegeven). Deze zijn niet met elkaar te combineren.

Historisch, Partnerfinanciën