Uw instellingen voor 'Locatie delen' beheren

U kunt uw realtime locatie delen via uw locatiegeschiedenis.

Wat u nodig heeft

• Google-account
  • Mobiel apparaat
  • Internetverbinding
  • Locatieservices ingeschakeld voor uw apparaat
  • Locatiegeschiedenis ingeschakeld in uw Google-accounts

Opmerking: 'Locatie delen' werkt anders als een ouder of voogd uw Google-account beheert.

Uw locatie delen

Tip: U heeft een mobiel apparaat nodig om uw realtime locatie te delen, maar u kunt de instellingen voor 'Locatie delen' beheren vanaf een computer

'Locatie delen' is beschikbaar in verschillende Google-apps. U kunt het volgende doen om te beginnen:

Uw locatie niet meer delen met iemand

1. Open de instellingen voor 'Locatie delen'
  2. Tik naast de naam van de persoon op Verwijderen Verwijderen