Je instellingen beheren voor Locatie delen

U kunt uw realtime locatie delen met contacten naar keuze.

Wat u nodig heeft

Belangrijk: Locatie delen werkt anders als een ouder je Google-account beheert. Meer informatie over locatie delen in accounts die onder toezicht staan

• Google-account
  • Mobiel apparaat
  • Internetverbinding
  • Locatieservices ingeschakeld voor uw apparaat

Uw locatie delen

Tip: U heeft een mobiel apparaat nodig om uw realtime locatie te delen, maar u kunt de instellingen voor 'Locatie delen' beheren vanaf een computer

Locatie delen is beschikbaar in verschillende Google-apps. Als je aan de slag wilt gaan, kun je je locatie delen met Google Maps.

Uw locatie niet meer delen met iemand

1. Open de instellingen voor 'Locatie delen'
  2. Tik naast de naam van de persoon op Verwijderen Verwijderen