Ta bort skadlig programvara från datorn

Det finns en mängd program som kan identifiera oönskade program som är installerade på datorn och ta bort dem. Vi har inget samröre med företagen nedan och kan därför inte kommentera deras programs effektivitet. Det brukar dock vara en bra idé att testa dem. Använd alltid den senaste versionen.

Om inget av dessa program löser problemet kan du få mer hjälp i Hjälpcentret för webbsökning.

Läs mer om hur du tar bort och rapporterar skadlig programvara.

hc_author_kelly

Kaley jobbar i supportteamet för Google Konton och det är hon som har skrivit den här hjälpsidan. Du får gärna ge förslag på hur artikeln kan förbättras nedan.