Återskapa ett nyligen raderat Google-konto

Om du har raderat ditt Google-konto kan det gå att återställa det. Om det har gått ett tag sedan du raderade kontot kanske det inte går att återställa det. Om du återställer kontot kan du logga in som vanligt i Gmail, Google Play och andra tjänster från Google.

1. Följ stegen för att återställa kontot.
    • Du får svara på några frågor för att bekräfta att det är ditt konto. Svara så gott du kan.
    • Läs kontoåterställningstipsen om du inte vet hur du ska göra.
  2. Om kontot återställs skapar du ett lösenord som du inte har använt med det här kontot tidigare. Läs om att skapa ett starkt lösenord.

Kan du ändå inte logga in? Överväg att skapa ett nytt Google-konto.

Återställa ditt barns konto

Om ditt barns konto har raderats kan du kanske återställa det.