Gjenopprett en nylig slettet Google-konto

Hvis du har slettet Google-kontoen din, kan det hende du kan gjenopprette den. Hvis det er en stund siden du slettet kontoen din, er det ikke sikkert at du kan gjenopprette dataene i kontoen. Hvis du får gjenopprettet kontoen din, kan du logge på som vanlig i Gmail, Google Play og andre Google-tjenester.

1. Følg fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din.
  2. Hvis kontoen din gjenopprettes, bør du opprette et passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Finn ut hvordan du lager et sterkt passord.

Får du fremdeles ikke tilgang? Vurder å opprette en ny Google-konto.

Gjenopprett kontoen til barnet ditt

Hvis kontoen til barnet ditt ble slettet, kan det hende du kan oppheve slettingen.