The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Gjenopprett nylig slettede Google-kontoer

Hvis du har slettet Google-kontoen din, kan du kanskje gjenopprette den. Hvis det er en stund siden du slettet kontoen din, er det ikke sikkert at du kan gjenopprette dataene i kontoen. Hvis du får gjenopprettet kontoen, kan du logge på som vanlig i Gmail, Google Play og andre Google-tjenester.

1. Følg trinnene for å gjenopprette kontoen din.
  2. Hvis kontoen din gjenopprettes, bør du lage et passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Se hvordan du lager sterke passord.

Får du fortsatt ikke tilgang? Det kan være lurt å opprette en ny Google-konto. Når du gjør det, kan du følge disse trinnene for å unngå å bli låst ute av Google-kontoen.

Merk: En inaktiv Google-konto er en konto som ikke har vært brukt på 2 år. Google forbeholder seg retten til å slette inaktive Google-kontoer og tilknyttede aktiviteter og data hvis du ikke gjør noe på Google i minst 2 år. Finn ut mer om retningslinjene for inaktive Google-kontoer.

Gjenopprett kontoen til barnet ditt

Hvis barnets konto er slettet, kan du prøve å gjenopprette kontoen.