Een onlangs verwijderd Google-account herstellen

Als je je Google-account hebt verwijderd, kun je het misschien terugkrijgen. Maar wellicht kun je de gegevens in je account niet herstellen als het al een tijdje geleden is dat je je account hebt verwijderd. Als je je account herstelt, kun je zoals gebruikelijk inloggen bij Gmail, Google Play en andere Google-services.

1. Volg de stappen om je account te herstellen.
  2. Als je account wordt hersteld, moet je een wachtwoord instellen dat je nog niet eerder hebt gebruikt voor dit account. Meer informatie over hoe je een sterk wachtwoord instelt

Kun je nog steeds geen toegang krijgen? Overweeg een vervangend Google-account te maken. Als je dit doet, volg je deze stappen om te voorkomen dat je geen toegang meer kunt krijgen tot je Google-account.

Opmerking: Een inactief Google-account is een account dat binnen een periode van 2 jaar niet is gebruikt. Google behoudt zich het recht voor om een inactief Google-account en de bijbehorende activiteit en gegevens te verwijderen als je minstens twee jaar inactief bent op Google. Meer informatie over het Beleid voor inactieve Google-accounts

Het account van je kind herstellen

Als het account van je kind is verwijderd, kun je proberen het account te herstellen.