Gendan en Google-konto, der er slettet for nylig

Hvis du har slettet din Google-konto, kan du muligvis få adgang til den igen. Hvis det er et stykke tid siden, at du slettede din konto, kan du muligvis ikke gendanne dataene på kontoen. Hvis du har gendannet din konto, kan du logge ind på Gmail, Google Play og andre Google-tjenester som normalt.

1. Følg vejledningen til at gendanne din konto.
    • Du får stillet nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto. Giv dit bedste svar.
    • Hvis du oplever problemer, kan du læse vores tips til at udføre kontogendannelse.
  2. Hvis din konto gendannes, skal du vælge en adgangskode, som du ikke tidligere har brugt til denne konto. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en stærk adgangskode.

Har du stadig ikke adgang? Du kan eventuelt oprette en ny Google-konto.

Gendan dit barns konto

Hvis dit barns konto er slettet, kan du muligvis fortryde sletningen af den.