Gendan en Google-konto, som er blevet slettet for nylig

Hvis du har slettet din Google-konto, kan du muligvis få adgang til den igen. Hvis det er et stykke tid siden, at du slettede din konto, kan dataene på kontoen muligvis ikke gendannes. Når du har gendannet din konto, kan du logge ind på Gmail, Google Play og andre Google-tjenester som normalt.

1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.
  2. Hvis din konto gendannes, skal du vælge en adgangskode, som du ikke tidligere har brugt til denne konto. Se, hvordan du opretter en stærk adgangskode.

Har du stadig ikke adgang? Du kan eventuelt oprette en ny Google-konto. Når du gør det, kan du følge denne vejledning for at undgå at blive låst ude af din Google-konto.

Bemærk! En inaktiv Google-konto er en konto, der ikke er blevet brugt inden for en periode på 2 år. Google forbeholder sig retten til at slette en inaktiv Google-konto samt alle tilhørende aktiviteter og data, hvis du ikke har brugt den i nogen af Googles produkter i mindst to år. Få flere oplysninger om politikken for inaktive Google-konti.

Gendan dit barns konto

Hvis dit barns konto er slettet, kan du prøve at gendanne kontoen.