Recuperar un compte de Google suprimit recentment

Si heu suprimit el vostre compte de Google, és possible que el pugueu recuperar. Tanmateix, si ha passat un temps des que el vau suprimir, no podreu recuperar les dades que hi teníeu. Si el recupereu, el podreu tornar a utilitzar per iniciar la sessió a Gmail, a Google Play i en altres serveis de Google.

1. Seguiu els passos per recuperar el vostre compte.
  2. Si podeu recuperar el compte, creeu una contrasenya que no hàgiu utilitzat abans amb aquest compte. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Encara no podeu accedir al compte? Considereu la possibilitat de crear un Compte de Google de substitució. Quan ho hàgiu fet, podeu seguir aquests passos per evitar perdre l'accés al vostre Compte de Google.

Nota: un Compte de Google inactiu és un compte que no s'ha utilitzat durant un període de 2 anys. Google es reserva el dret de suprimir un Compte de Google inactiu, així com la seva activitat i les seves dades, si està inactiu durant almenys dos anys. Obteniu més informació sobre la Política de Comptes de Google inactius.

Recuperar el compte del vostre fill o filla

Si se suprimeix el compte del vostre fill o filla, podeu provar de restaurar-lo.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda