Wijzigen hoe u verificatiecodes ontvangt

Wanneer u zich aanmeldt voor authenticatie in twee stappen, wordt u gevraagd of u uw verificatiecodes via een sms of telefoontje wilt ontvangen. U kunt echter altijd schakelen tussen de twee opties als u later van gedachten verandert.

Wijzigen hoe u verificatiecodes ontvangt:

1. Log in op Mijn account.
  2. Selecteer Inloggen bij Google in het gedeelte 'Inloggen en beveiliging'.
  3. Kies Authenticatie in twee stappen.
  4. Selecteer Bewerken Bewerken naast het nummer voor authenticatie in twee stappen dat u wilt wijzigen.
  5. Selecteer Telefoon wijzigen onder in het venster dat wordt weergegeven.
  6. Selecteer de gewenste optie naast 'Hoe wilt u codes ontvangen?'.
  7. Selecteer Volgende