Salasanan vaihtaminen tai uuden pyytäminen

Voit vaihtaa salasanasi tietoturvasyistä tai pyytää uuden salasanan, jos olet unohtanut sen. Google-tilisi salasanaa käytetään monissa Googlen tuotteissa, kuten Gmailissa ja YouTubessa.

Salasanan vaihtaminen

1. Kirjaudu Omalle tilille.
  2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva ‑kohdassa Googleen kirjautuminen.
  3. Valitse Salasana. Jos sinua kehotetaan kirjautumaan uudelleen sisään, tee niin.
  4. Kirjoita uusi salasana ja valitse sitten Vaihda salasana.

Salasanan nollaaminen

1. Siirry Tilituki-sivulle.
  2. Seuraa ohjeita. Sinulta kysytään muutamia kysymyksiä, joiden avulla varmistetaan, että olet tilin omistaja, ja sinulle lähetetään sähköpostiviesti. Jos et saa sähköpostia:
  • Tarkista roskaposti- tai joukkoviestikansiosi.
  • Lisää noreply@google.com osoitekirjaasi.
  • Pyydä uusi sähköposti.
  • Tarkista kaikki sähköpostiosoitteet, joita olet voinut käyttää rekisteröityessäsi tai kirjautuessasi.

3. Valitse salasana, jota et ole käyttänyt ennen tällä tilillä. Lisätietoja vahvan salasanan luomisesta

Salasanaongelmien ratkaiseminen

Jos sinulla on ongelmia uuden salasanan pyytämisessä tai et pysty kirjautumaan tilillesi, tutustu lisäohjeisiin.