Google-tilin salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa Google-tilisi salasanan siirtymällä salasanan vaihtosivulle.

Voit myös toimia seuraavasti:

1. Siirry Google-tilisi Tietoturva-välilehdelle.
  2. Jos et ole kirjautunut Google-tiliisi, anna käyttäjänimesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Salasana-kohdassa Vaihda salasana.

Sinun tulee olla kirjautunut sisään, jotta voit vaihtaa Google-tilisi salasanan. Jos et pääse kirjautumaan tiliisi tai olet unohtanut salasanasi, siirry kirjautumisongelmasivulle, anna käyttäjänimesi ja pyydä uusi salasana, jotta pääset taas kirjautumaan tiliisi.