Useat Google-käyttäjätilit kirjattiin ulos rutiinihuollon yhteydessä. Jos tilisi on kirjattu ulos, kirjaudu uudelleen sisään osoitteessa https://accounts.google.com. Jos et muista salasanaasi tai et pysty kirjautumaan muusta syystä, palauta salasanasi täällä. Tukiedustajamme eivät voi auttaa salasanaongelmissa turvallisuussyistä.

Salasanan vaihtaminen tai uuden salasanan pyytäminen

Voit vaihtaa salasanasi turvallisuussyistä tai pyytää uuden salasanan, jos unohdat edellisen. Google-tilin salasanaa käytetään useissa Google-tuotteissa, esim. Gmailissa ja YouTubessa.

Salasanan vaihtaminen

1. Kirjaudu Oma tili ‑sivulle.
  2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva ‑osiossa Kirjautuminen Googleen.
  3. Valitse Salasana. Jos sinua kehotetaan kirjautumaan sisään uudelleen, tee niin.
  4. Anna uusi salasanasi ja valitse Vaihda salasana.

Tärkeää: Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android 5.1 tai uudempi, sinun täytyy odottaa salasanan vaihtamisen jälkeen 24 tuntia, ennen kuin voit palauttaa laitteen tehdasasetukset. Lue lisätietoja laitteesi suojaamisesta.

Uuden salasanan pyytäminen

1. Siirry tilin tukisivulle.
  2. Noudata ohjeita. Sinulta kysytään muutama kysymys henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, ja sitten sinulle lähetetään sähköposti. Jos et saa sähköpostia:
  • Tarkista roska- tai joukkopostikansiosi.
  • Lisää noreply@google.com osoitekirjaasi.
  • Pyydä uusi sähköposti.
  • Tarkista kaikki sähköpostiosoitteet, joilla olet voinut luoda tilin tai kirjautua sille.

3. Valitse salasana, jota et ole käyttänyt aiemmin tililläsi. Lue lisätietoja vahvan salasanan luomisesta.

Salasanaongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia uuden salasanan asettamisessa tai sisäänkirjautumisessa, saat lisää apua täältä.