Salasanan vaihtaminen tai uuden salasanan pyytäminen

Voit vaihtaa salasanasi turvallisuussyistä tai pyytää uuden salasanan, jos unohdat edellisen. Google-tilin salasanaa käytetään useissa Google-tuotteissa, esim. Gmailissa ja YouTubessa.

Salasanan vaihtaminen

1. Avaa Google-tilisi. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva ‑osiosta Kirjautuminen Googleen.
  3. Valitse Salasana. Kirjaudu tarvittaessa uudelleen sisään.
  4. Syötä uusi salasanasi ja valitse Vaihda salasana.

Uuden salasanan pyytäminen

1. Palauta tili ohjeiden mukaan. Sinulta kysytään muutama kysymys henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, ja sitten sinulle lähetetään sähköposti.  Jos et saa sähköpostia:

2. Valitse salasana, jota et ole käyttänyt aiemmin tililläsi. Lue lisätietoja vahvan salasanan luomisesta.

Salasanaongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia uuden salasanan asettamisessa tai sisäänkirjautumisessa, saat lisää apua täältä.