Baixar les vostres dades

Podeu exportar i baixar les dades dels productes de Google que utilitzeu, com ara el correu electrònic, el calendari i les fotos. Només cal que seguiu uns passos molt senzills per crear un arxiu per al vostre registre o bé per utilitzar les dades en un altre servei.

Nota: en baixar les dades no se suprimiran dels servidors de Google. Obteniu informació sobre com podeu suprimir el vostre compte o la vostra activitat.

Pas 1: seleccioneu les dades que voleu incloure a l'arxiu

1. Aneu a la pàgina Baixa les teves dades. Els productes que tenen les vostres dades se seleccionen automàticament.
    • Si no voleu que es baixin les dades d'un producte, desmarqueu la casella que hi ha al costat del producte en qüestió.
    • Si només voleu que es baixin algunes de les dades d'un producte, és possible que tingueu l'opció de seleccionar un botó com ara Llista Totes les dades incloses. A continuació, podeu desmarcar la casella que hi ha al costat de les dades que no voleu incloure.
  2. Seleccioneu Pas següent.

Pas 2: personalitzeu el format de l'arxiu

Mètode d'entrega

Enviar l'enllaç de baixada per correu electrònic

Us enviarem un enllaç per correu electrònic per baixar l'arxiu.

1. A "Mètode d'entrega", seleccioneu Envia l'enllaç de baixada per correu electrònic.
  2. Seleccioneu Crea l'arxiu.
  3. Al correu electrònic que us arribi, seleccioneu Baixa l'arxiu.
  4. Per baixar les dades, seguiu els passos en pantalla.

Afegir l'arxiu a Drive

Afegirem el vostre arxiu a Google Drive i us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic. Les vostres dades es tindran en compte per al límit d'emmagatzematge.

1. A "Mètode d'entrega", seleccioneu Afegeix a Drive.
  2. Seleccioneu Crea l'arxiu.
  3. Al correu electrònic que us arribi, seleccioneu Mostra a Drive. Veureu una carpeta amb les vostres dades organitzades per producte.
  4. Per baixar les dades, a la part superior de la pantalla seleccioneu Baixa Baixa.

Afegir l'arxiu a Dropbox

Penjarem el vostre arxiu a Dropbox i us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic.

1. A "Mètode d'entrega," seleccioneu Afegeix a Dropbox.
  2. Seleccioneu Enllaça el compte i crea un arxiu.
  3. Se us dirigirà a Dropbox. Si se us sol·licita, inicieu la sessió al compte de Dropbox.
  4. A la finestra de Dropbox que us demana si el servei Baixa les teves dades de Google pot accedir a la seva carpeta "Apps" del vostre Dropbox, seleccioneu Permet.
  5. Perquè les vostres dades siguin privades, assegureu-vos de no compartir aquesta carpeta de Dropbox amb ningú.
  6. Al correu electrònic que us arribi, seleccioneu Mostra a Dropbox. Se us dirigirà a la carpeta de Dropbox que conté el vostre arxiu.
  7. Per baixar les dades, seguiu el procediment de Dropbox per baixar fitxers.

Notes

• Després de seguir aquests passos, el servei Baixa les teves dades de Google apareixerà a la configuració de seguretat de Dropbox com una aplicació enllaçada. Podeu suprimir Google com a aplicació enllaçada en qualsevol moment, però si exporteu dades a Dropbox en el futur, haureu de permetre l'accés a Google una altra vegada.
  • Quan el vostre arxiu arriba a Dropbox, Google deixa de ser-ne responsable. L'arxiu queda subjecte a les condicions del servei de Dropbox.

Afegir l'arxiu a Microsoft OneDrive

Penjarem el vostre arxiu a Microsoft OneDrive i us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic.

1. A "Mètode d'entrega", seleccioneu Afegeix a OneDrive.
  2. Seleccioneu Enllaça el compte i crea un arxiu.
  3. Se us dirigirà a Microsoft. Si se us sol·licita, inicieu la sessió al compte de Microsoft.
  4. A la finestra de Microsoft que us demana si el servei Baixa les teves dades de Google pot accedir a la vostra informació, seleccioneu .
  5. Perquè les vostres dades siguin privades, assegureu-vos de no compartir aquesta carpeta de OneDrive amb ningú.
  6. Al correu electrònic que us arribi, seleccioneu Mostra a OneDrive. Se us dirigirà a la carpeta de OneDrive que conté el vostre arxiu.
  7. Per baixar les dades, seguiu el procediment de OneDrive per baixar fitxers.

Notes

• Després de seguir aquests passos, el servei Baixa les teves dades de Google apareixerà a la configuració de seguretat i privadesa de Microsoft OneDrive com a aplicació que pot accedir a una part de la vostra informació. Podeu suprimir el permís d'accés de Google en qualsevol moment, però si exporteu dades a OneDrive en el futur, haureu de permetre l'accés a Google una altra vegada.
  • Quan el vostre arxiu arriba a Microsoft OneDrive, Google deixa de ser-ne responsable. L'arxiu queda subjecte al contracte de serveis de Microsoft.

Afegir l'arxiu a Box

Penjarem el vostre arxiu a Box i us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic.

1. A "Mètode d'entrega", seleccioneu Afegeix a Box.
  2. Seleccioneu Enllaça el compte i crea un arxiu.
  3. Se us dirigirà a Box. Si se us sol·licita, inicieu la sessió al compte de Box.
  4. A la finestra de Box en què se us pregunta si el servei Baixa les teves dades de Google pot accedir a la vostra informació, seleccioneu Concedeix accés a Box.
  5. Perquè les vostres dades siguin privades, assegureu-vos de no compartir aquesta carpeta de Box amb ningú. Si exporteu l'arxiu a un compte d'empresa, l'administrador podrà veure les vostres dades encara que no es creï cap enllaç per compartir-les.
  6. Al correu electrònic que us arribi, seleccioneu Mostra a Box. Se us dirigirà a la carpeta de Box que conté el vostre arxiu.
  7. Per baixar les dades, seguiu el procés de Box per baixar fitxers.

Notes

• Després de seguir aquests passos, el servei Baixa les teves dades de Google es mostrarà a les aplicacions connectades com a aplicació que pot accedir a una part de la vostra informació. Podeu suprimir el permís d'accés de Google en qualsevol moment, però si exporteu dades a Box en el futur, haureu de permetre l'accés a Google una altra vegada.
  • La mida màxima de l'arxiu que heu seleccionat disminuirà si la mida màxima de pujada de fitxers del vostre compte de Box és inferior. No s'exportaran a Box els fitxers dels arxius que tinguin una mida superior a la mida màxima de pujada del vostre compte de Box.
  • Quan el vostre arxiu arriba a Box, Google deixa de ser-ne responsable. L'arxiu queda subjecte a la política de privadesa de Box.

Tipus d'exportació

Arxiu únic

Creeu un arxiu únic de les dades seleccionades.

Nota: si us heu inscrit al programa Protecció avançada, el vostre arxiu començarà a crear-se dos dies després.

Exportacions programades

Creeu automàticament un arxiu de les dades seleccionades cada dos mesos durant un any. El primer arxiu es crearà immediatament.

Nota: si us heu inscrit al programa Protecció avançada, les exportacions programades no estan disponibles.

Tipus de fitxer

Fitxers ZIP

Aquests fitxers es poden obrir en gairebé tots els ordinadors.

Fitxers TGZ

És possible que necessiteu programari addicional per obrir aquests fitxers a Windows.

Mida de l'arxiu

Seleccioneu la mida màxima de l'arxiu que voleu crear. Si les dades que baixeu són més grans que aquesta mida, es crearan diversos arxius.

Pas 3: obteniu l'arxiu

Un cop s'hagi creat l'arxiu mitjançant una d'aquestes opcions, us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic. En funció de la quantitat d'informació del vostre compte, aquest procés pot tardar d'uns quants minuts a uns quants dies. La majoria d'usuaris reben l'enllaç a l'arxiu el mateix dia que el sol·liciten.

Nota: si us heu inscrit al programa Protecció avançada, el vostre arxiu començarà a crear-se dos dies després.

Preguntes habituals

Quin format he de triar per a les dades?

Decidir el format que heu de triar depèn del servei, del tipus de dades i de l'ús que vulgueu fer-ne. Hem triat els tipus que ens semblen més útils i portables. Per exemple, exportem els contactes com a vCard, que és un format molt habitual per als proveïdors de correu electrònic. Sovint també proporcionem opcions addicionals per satisfer les vostres necessitats específiques.

On he de desar les meves dades?

Podeu emmagatzemar les dades en qualsevol lloc que sigui segur i tingui prou espai. En la majoria de casos, el més fàcil és baixar-les directament a l'ordinador.

Si feu servir un ordinador públic, deseu-les a Google Drive o en un espai d'emmagatzematge alternatiu del qual sigueu l'únic usuari.

Nota: si feu servir Google Drive i teniu pensat suprimir el Compte de Google, haureu de moure l'arxiu a un altre espai d'emmagatzematge abans de suprimir el compte.

Per què l'arxiu s'ha dividit en diversos fitxers?

Els arxius que superen el límit de mida que heu seleccionat es divideixen en diversos fitxers.

Per reduir la possibilitat que el vostre arxiu es divideixi, podeu seleccionar el límit de mida de 50 GB.

Nota: és possible que necessiteu programari especial per descomprimir un arxiu TGZ. Recordeu que els noms d'aquests tipus de fitxers no poden incloure caràcters Unicode.

Per què caduquen els arxius?

L'arxiu caduca al cap de set dies aproximadament. Passat aquest temps, podreu crear un arxiu nou amb la informació més recent.

Que l'arxiu caduqui no significa que les dades també ho facin: no notareu cap canvi als serveis de Google.

Nota: només permetem que cada arxiu es baixi cinc vegades. Després, haureu de sol·licitar-ne un altre.

Per què he de tornar a escriure la contrasenya per baixar l'arxiu?

La seguretat de les vostres dades és molt important; quan creeu un arxiu volem estar segurs que sou l'única persona que en baixa les dades.

És per això que us demanem que torneu a introduir la contrasenya del Compte de Google si no ho heu fet fa poc. Entenem que pot ser una mica incòmode, però és important afegir passos addicionals per mantenir les dades segures.

Nota: si el vostre compte té activada la verificació en dos passos, és possible que també se us sol·liciti que completeu un pas de verificació addicional.

Per què no funciona l'arxiu?

Si es produeix un error en l'arxiu o no el podeu crear, proveu de crear-ne un altre. Amb això normalment se soluciona el problema.

Com puc conservar les etiquetes de Gmail si exporto el correu?

En exportar el correu de Gmail, les etiquetes de tots els missatges es conserven en una capçalera X-Gmail-Labels especial al fitxer de baixada. Tot i que en aquest moment cap client de correu no reconeix aquesta capçalera, la majoria de clients permeten escriure extensions que poden utilitzar les etiquetes.

Quin format tenen els meus vídeos de YouTube quan els baixo?

El format del vídeo depèn del moment en què s'ha penjat:

• Fa menys de 6 mesos: els vídeos es baixen en el seu format original.
  • Fa més de 6 mesos: els vídeos es baixen en el seu format original o com a fitxers MP4 amb el vídeo en format H264 i l'àudio en format AAC.
Soc membre d'un grup de Google. Com puc baixar els missatges i la informació de subscripció del grup?

Només els propietaris del grup poden baixar els missatges i la informació de la subscripció del grup.

Si sou membre o gestor d'un grup, demaneu al propietari que baixi la informació que necessiteu i que us la proporcioni. Si rebeu missatges a la vostra adreça electrònica, podeu baixar l'historial de missatges del vostre arxiu de correu electrònic.

Soc administrador de G Suite. Com puc exportar les dades de la meva organització?

Podeu baixar o migrar les dades de l'organització, que poden incloure correus electrònics, calendaris, documents i llocs web. Obteniu informació sobre com podeu exportar les dades de G Suite de la vostra organització.

Enviar-nos suggeriments

Expliqueu-nos la vostra experiència amb la baixada de dades. Quan compartiu els vostres suggeriments, ajudeu Google a millorar aquest producte per a tots els usuaris.