Baixar les vostres dades

Podeu exportar i baixar les dades dels productes de Google que utilitzeu, com ara el correu electrònic, el calendari i les fotos. Només cal que seguiu uns passos molt senzills per crear un arxiu per al vostre registre o bé per utilitzar les dades en un altre servei.

Nota: en baixar les dades no se suprimiran dels servidors de Google. Obteniu més informació sobre com podeu suprimir el compte o com podeu suprimir les cerques i l'activitat de navegació.

Crear un arxiu de les vostres dades

En primer lloc, trieu quins productes hi voleu incloure

1. Visiteu la pàgina Baixa les dades. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Trieu quins productes de Google voleu incloure a la baixada. Per veure més detalls i opcions d'un producte, seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Seleccioneu Següent.
  4. Trieu el tipus de fitxer del vostre arxiu.

A continuació, trieu el mètode d'entrega de l'arxiu

Un cop s'hagi creat l'arxiu utilitzant una d'aquestes opcions, us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic. En funció de la quantitat d'informació del compte, aquest procés pot tardar des d'uns quants minuts fins a unes quantes hores. La majoria d'usuaris reben l'enllaç a l'arxiu el mateix dia que el sol·liciten.

Enviar l'enllaç de baixada per correu electrònic

Us enviarem un enllaç per correu electrònic per baixar l'arxiu.

1. A "Mètode d'entrega", seleccioneu Envia l'enllaç de baixada per correu electrònic.
  2. Trieu Crea l'arxiu.
  3. Quan us arribi el correu electrònic, feu clic a Baixa l'arxiu.
  4. Per baixar les dades, seguiu les instruccions de la pantalla.
Afegir a Drive

Afegirem el vostre arxiu a Google Drive i us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic. Les vostres dades es tindran en compte per al límit d'emmagatzematge.

1. A "Mètode d'entrega", seleccioneu Afegeix a Drive.
  2. Trieu Crea l'arxiu.
  3. Quan us arribi el correu electrònic, feu clic a Mostra a Drive. Veureu una carpeta amb les vostres dades organitzades per producte.
  4. Per baixar les dades, a la part superior de la pantalla, seleccioneu Baixa Baixa.
Afegir a Dropbox

Penjarem el vostre arxiu a Dropbox i us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic.

1. A "Mètode d'entrega," seleccioneu Afegeix a Dropbox.
  2. Trieu Enllaça el compte i crea un arxiu.
  3. Se us dirigirà a Dropbox. Si se us sol·licita, inicieu la sessió al compte de Dropbox.
  4. A la finestra de Dropbox que us demana si el servei Baixa les dades de Google pot accedir a la seva carpeta "Apps" del vostre Dropbox, seleccioneu Permet.
  5. Perquè les vostres dades siguin privades, assegureu-vos de no compartir aquesta carpeta de Dropbox amb ningú més.
  6. Quan us arribi el correu electrònic, feu clic a Mostra a Dropbox. Se us dirigirà a la carpeta de Dropbox on hi ha el vostre arxiu.
  7. Per baixar les dades, seguiu el procediment de Dropbox per baixar fitxers.

Notes

• Després de seguir aquests passos, el servei Baixa les dades de Google apareixerà a la configuració de seguretat de Dropbox com a aplicació enllaçada. Podeu suprimir Google com a aplicació enllaçada en qualsevol moment, però si exporteu dades a Dropbox en el futur, haureu de permetre l'accés a Google una altra vegada.
  • Quan el vostre arxiu arriba a Dropbox, Google deixa de ser-ne responsable. L'arxiu queda subjecte a les condicions del servei de Dropbox.
Afegir a Microsoft OneDrive

Penjarem el vostre arxiu a Microsoft OneDrive i us enviarem un enllaç a la seva ubicació per correu electrònic.

1. A "Mètode d'entrega", seleccioneu Afegeix a OneDrive.
  2. Trieu Enllaça el compte i crea un arxiu.
  3. Se us dirigirà a Microsoft. Inicieu la sessió al compte de Microsoft si se us sol·licita.
  4. A la finestra de Microsoft que us demana si el servei Baixa les dades de Google pot accedir a la vostra informació, seleccioneu .
  5. Perquè les vostres dades siguin privades, assegureu-vos de no compartir aquesta carpeta de OneDrive amb ningú més.
  6. Quan us arribi el correu electrònic, feu clic a Mostra a OneDrive. Se us dirigirà a la carpeta de OneDrive on hi ha el vostre arxiu.
  7. Per baixar les dades, seguiu el procediment de OneDrive per baixar fitxers.

Notes

• Després de seguir aquests passos, el servei Baixa les dades de Google apareixerà a la configuració de seguretat i privadesa de Microsoft OneDrive com a aplicació que pot accedir a una part de la vostra informació. Podeu eliminar el permís d'accés de Google en qualsevol moment, però si exporteu dades a OneDrive en el futur, haureu de permetre l'accés a Google una altra vegada.
  • Quan el vostre arxiu arriba a Microsoft OneDrive, Google deixa de ser-ne responsable. L'arxiu queda subjecte al contracte de serveis de Microsoft.

Preguntes habituals

Quin format he de triar per a les dades?

Decidir el format heu de triar depèn del servei, del tipus de dades i de l'ús que vulgueu fer-ne. Hem triat els tipus que ens semblen més útils i portables. Per exemple, exportem els contactes com a vCard, que és un format molt habitual en els proveïdors de correu electrònic. Sovint també proporcionem opcions addicionals per satisfer les vostres necessitats específiques.

On he de desar les meves dades?

Podeu emmagatzemar les dades en qualsevol lloc que sigui segur i tingui prou espai. En la majoria de casos, el més fàcil és baixar-les directament a l'ordinador.

Si feu servir un ordinador públic, deseu-les a Google Drive o en un espai d'emmagatzematge alternatiu del qual sigueu l'únic usuari.

Nota: si feu servir Google Drive i teniu pensat suprimir el compte de Google, haureu de moure l'arxiu a un espai d'emmagatzematge diferent abans de suprimir el compte.

Per què l'arxiu s'ha dividit en diversos fitxers .zip?

Per assegurar-nos que les dades es baixin, limitem els fitxers .zip a 2 GB. Els arxius que ocupen més de 2 GB es divideixen en diversos fitxers .zip. Si seleccioneu el format .tgz per a l'arxiu, el límit de la mida augmentarà a 50 GB i serà molt menys probable que es divideixi.

Nota: és possible que necessiteu programari especial per descomprimir un arxiu .tgz. Recordeu que els noms d'aquests tipus de fitxers no poden incloure caràcters Unicode.

Per què caduquen els arxius?

L'arxiu caduca al cap de set dies aproximadament. Passat aquest temps, podreu crear un arxiu nou amb la informació més recent.

Que l'arxiu caduqui no significa que les dades també ho facin: no notareu cap canvi als serveis de Google.

Nota: només permetem que cada arxiu es baixi cinc vegades. Després, haureu de sol·licitar-ne un altre.

Per què he de tornar a escriure la contrasenya per baixar l'arxiu?

La seguretat de les vostres dades és molt important, per això quan creeu un arxiu volem estar segurs que sou l'única persona que en baixa les dades.

És per això que us demanem que torneu a introduir la contrasenya del compte de Google si no ho heu fet fa poc. Entenem que pot ser una molèstia, però és important afegir passos addicionals per mantenir la seguretat de les dades.

Nota: si teniu activada la verificació en dos passos al compte, pot ser que també se us demani un codi de verificació addicional que us enviarem al telèfon.

Per què no funciona l'arxiu?

Si es produeix un error en l'arxiu o no el podeu crear, proveu de crear-ne un altre. Amb això normalment se soluciona el problema.

Com puc conservar les etiquetes de Gmail si exporto el correu?

En exportar el correu de Gmail, les etiquetes de tots els missatges es conserven en una capçalera X-Gmail-Labels especial al fitxer de baixada. Tot i que en aquest moment cap client de correu no reconeix aquesta capçalera, la majoria de clients permeten escriure extensions que poden utilitzar les etiquetes.

Quin format tenen els meus vídeos de YouTube quan els baixo?

El format del vídeo depèn del moment en què s'ha penjat:

• Fa menys de 6 mesos: els vídeos es baixen en el seu format original.
  • Fa més de 6 mesos: els vídeos es baixen en el seu format original o com a fitxers MP4 amb el vídeo en format H264 i l'àudio en format AAC.
Soc membre d'un grup de Google. Com puc baixar-ne els missatges i la llista de membres?

Només els propietaris del grup poden baixar-ne els missatges i la llista de membres.

Si ets membre o gestor d'un grup, demana al propietari que baixi i comparteixi amb tu la informació que necessites. Si reps missatges a la teva adreça electrònica, també pots baixar l'historial de missatges del teu arxiu de correu electrònic.

Enviar-nos suggeriments

Expliqueu-nos la vostra experiència amb la baixada de dades. Quan compartiu els vostres suggeriments, ajudeu Google a millorar aquest producte per a tots els usuaris.