Politikker for køb, opsigelse og refusion

Automatiske fornyelser

Din købte lagerplads bliver som standard fornyet automatisk ved abonnementets udløb. Du kan til enhver tid opgradere til et større lagerabonnement i løbet af abonnementsperioden. Du opgraderes til dit nye lagerniveau med det samme, og dit kreditkort debiteres, når du løber tør for kredit.

Hvis du har købt et lagerabonnement i henhold til den gamle betalingsplan, kan du forny dit abonnement, indtil du vælger at opgradere, eller indtil dine betalingsoplysninger udløber.

Hvis automatisk fornyelse mislykkes, føjes der en 7-dages frist til dit abonnement, så du kan opdatere dine betalingsoplysninger. I løbet af denne frist, mister du ikke adgang til noget på din Google-konto eller til dit nuværende lagerabonnement.

Hvis du bruger Gmail, og den automatiske fornyelse mislykkes, forlænges dit lagerabonnement med syv dage, så du kan opdatere dine betalingsoplysninger. Du kan bruge de ekstra syv dage til at frigøre plads på din konto eller købe et nyt lagerabonnement.

Hvis dit lagerabonnement opsiges eller udløber

Hvis du opsiger dit lagerabonnement, mister du al ekstra lagerplads på din konto. Du er muligvis over din kvote ved udgangen af din faktureringsperiode.

Hvis du har overskredet din kvote for lagerplads i 2 år, kan alt det indhold, som tæller med i kvoten, blive slettet.

Når du har nået eller overskredet kvoten for den lagerplads, der er tilgængelig uden beregning, sker følgende:

• Gmail: Du kan ikke sende eller modtage meddelelser. Meddelelser, der sendes til dig, returneres til afsenderen.
  • Google Drev:
    • Du kan ikke synkronisere eller uploade nye filer.
    • Synkroniseringen mellem Mit Drev og Google Drev-mappen på din computer stoppes.
    • Du kan ikke oprette nye filer i:
      • Google Docs
      • Sheets
      • Slides
      • Tegninger
      • Analyse
      • Jamboard
    • Du kan ikke redigere eller kopiere dine filer, før du har frigjort noget lagerplads.
  • Google Fotos: Du kan ikke sikkerhedskopiere billeder eller videoer. Hvis du vil tilføje flere billeder og videoer, kan du frigøre Google-lagerplads eller købe mere Google-lagerplads.

Frigør lagerplads

Opsig dit abonnement

Du kan til enhver tid opsige dit lagerabonnement.

Opsig et Drev-lagerabonnement

1. Gå til www.google.com/settings/storage.
  2. Log ind på den Google-konto, du har brugt til at købe lagerplads med.
  3. Klik på Annuller under dit abonnement.
  4. Gennemgå de ændringer af lagerpladsen, der træder i kraft efter opsigelsen. Bekræft ved at klikke på Opsig abonnement.
  5. Du modtager en mail, der bekræfter opsigelsen af dit abonnement. I starten af den næste abonnementsmåned nedgraderes du til 15 GB lagerplads for Google Drev, Google Fotos og Gmail.

Opsig lagerplads for dit Google One-medlemskab

Refusionspolitik

Køb af Google-lagerabonnementer kan ikke refunderes. Mængden af lagerplads, du har købt, er din i den resterende abonnementsperiode, også selvom du beslutter dig for at opsige dit abonnement. I nogle lande/områder kan du opsige dit abonnement med det samme og få en delvis refusion.

Gå til YouTube Premium- og Music Premium-refusioner i forbindelse med køb i Play Butik.

I forbindelse med køb i Apple App Store skal du anmode Apple-support om refusion.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.