Configuració de la verificació en dos passos

Si feu servir un telèfon Android, podeu configurar fàcilment la verificació en dos passos des del dispositiu.

Per configurar la verificació en dos passos:

1. Inicieu la sessió a la pàgina de configuració del compte de Google. Per fer-ho, feu clic al nom o a la foto que es mostren a la part superior dreta de la pantalla i, a continuació, feu clic a Compte.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins al quadre "Inici de sessió".
  3. Feu clic a Verificació en dos passos i se us dirigirà a la pàgina de configuració de la verificació en dos passos.
  4. A continuació, veureu una guia detallada que us ajudarà en el procés de configuració.
  5. Quan hàgiu acabat el procés, se us tornarà a dirigir a la pàgina de configuració de la verificació en dos passos. Reviseu la configuració i afegiu números de telèfon de seguretat.
  6. I ja està. La propera vegada que inicieu la sessió, rebreu un SMS amb un codi de verificació.

Nota: també podreu fer servir una clau de seguretat per a la verificació en dos passos.

Configuració fàcil per a usuaris d'Android

Els usuaris que només accedeixen al compte de Google des de dispositius Android poden fer servir un tutorial breu per configurar l'aplicació Autenticador de Google al telèfon. Amb aquesta aplicació podeu generar codis de verificació al telèfon fins i tot si el dispositiu no està connectat a cap xarxa.

1. Seguiu els passos 1 i 2 de les instruccions que hi ha més amunt per accedir a la configuració de la verificació en dos passos i, a continuació, feu clic a Configuració.
  2. Els usuaris d'Android (4.0 o versions anteriors) veuran una pantalla amb una opció per instal·lar l'aplicació Autenticador de Google.
  3. Si preferiu rebre codis mitjançant SMS en comptes de fer servir l'aplicació Autenticador de Google, feu clic a l'enllaç de la part inferior de la pantalla "També podeu rebre codis mitjançant missatges de text (SMS) o veu" i seguiu les instruccions per completar la configuració.
  4. Si voleu fer servir Autenticador de Google, feu clic a "Envia'm l'aplicació" per instal·lar-la al telèfon i seguiu les instruccions que es mostraran a la pantalla per completar el procés de configuració.
  5. Comproveu que l'hora del dispositiu Android sigui correcta.
  6. I ja està. La propera vegada que inicieu la sessió, se us demanarà que introduïu el codi que obtindreu de l'aplicació Autenticador.