Si s'ha tancat la sessió del compte fa poc, torna a iniciar-hi la sessió amb el nom d'usuari i la contrasenya habituals a https://accounts.google.com. Si no recordes la contrasenya o no pots iniciar-hi la sessió per un altre motiu, vés a aquesta pàgina per recuperar la contrasenya del compte. Els agents de l'assistència tècnica no et poden ajudar amb qüestions relacionades amb la contrasenya, de manera que has de resoldre el problema en línia.

Activar la verificació en dos passos

Quan activeu la verificació en dos passos (també es coneix com a autenticació de dos factors), afegiu un nivell de seguretat addicional al compte. D'aquesta manera, inicieu la sessió amb una cosa que coneixeu (la contrasenya) i amb una cosa que teniu (un codi que rebreu al telèfon).

Configurar la verificació en dos passos

1. Aneu a la pàgina Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Seleccioneu Com començar.
  3. Seguiu el procés de configuració pas a pas.

Quan hàgiu acabat, se us dirigirà a la pàgina de configuració de la verificació en dos passos. Reviseu la configuració i afegiu-hi números de telèfon de recuperació. La propera vegada que inicieu la sessió, rebreu un missatge de text amb un codi de verificació. També podeu fer servir una clau de seguretat per a la verificació en dos passos.

Nota: per assegurar-vos que pugueu accedir al compte més endavant, us recomanem que afegiu també una adreça electrònica de recuperació.