Activar la verificació en dos passos

Quan activeu la verificació en dos passos (també es coneix com a autenticació de dos factors), afegiu un nivell de seguretat addicional al compte. D'aquesta manera, inicieu la sessió amb una dada que coneixeu (la vostra contrasenya) i amb una informació que heu rebut (un codi que se us envia al telèfon).

Configurar la verificació en dos passos

Nota: si teniu un compte de la feina, del centre educatiu o d'un altre grup, és possible que la vostra organització no permeti la verificació en dos passos. Parleu amb l'administrador per confirmar-ho.

1. Aneu a la secció Verificació en dos passos del compte de Google.
  2. Seleccioneu Comença.
  3. Seguiu els passos en pantalla.

Quan hàgiu acabat, se us dirigirà a la pàgina de configuració de la verificació en dos passos. Reviseu la configuració i afegiu-hi diversos mètodes de verificació. La propera vegada que inicieu la sessió, rebreu un missatge de text amb un codi de verificació. També podeu fer servir una clau de seguretat per a la verificació en dos passos.

Nota: per assegurar-vos que pugueu accedir al compte més endavant, afegiu-hi també una adreça electrònica de recuperació.