Activar la verificació en dos passos

Quan activeu la verificació en dos passos (també es coneix com a autenticació de dos factors), afegiu un nivell de seguretat addicional al compte. D'aquesta manera, inicieu la sessió amb una cosa que coneixeu (la contrasenya) i amb una cosa que teniu (un codi que rebreu al telèfon).

Configurar la verificació en dos passos

1. Aneu a la pàgina Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Seleccioneu Com començar.
  3. Seguiu el procés de configuració pas a pas.

Quan hàgiu acabat, se us dirigirà a la pàgina de configuració de la verificació en dos passos. Reviseu la configuració i afegiu-hi diversos mètodes de verificació. La propera vegada que inicieu la sessió, rebreu un missatge de text amb un codi de verificació. També podeu fer servir una clau de seguretat per a la verificació en dos passos.

Nota: per assegurar-vos que pugueu accedir al compte més endavant, afegiu-hi també una adreça electrònica de recuperació.