Configurar la verificació en dos passos

La verificació en dos passos afegeix una capa de seguretat addicional al compte, atès que us demana que hi inicieu la sessió amb un element que coneixeu (la contrasenya) i un element que se us ha proporcionat (un codi que se us envia al telèfon).

Configurar la verificació en dos passos

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Inici de sessió i seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Trieu Verificació en dos passos i se us dirigirà a la pàgina de configuració de la verificació en dos passos.
  4. A continuació, veureu una guia detallada que us ajudarà en el procés de configuració.

Quan hàgiu acabat el procés, se us tornarà a dirigir a la pàgina de configuració de la verificació en dos passos. Reviseu la configuració i afegiu els números de telèfon de recuperació. La propera vegada que inicieu la sessió, rebreu un SMS amb un codi de verificació.

Nota: també podreu fer servir una Clau de seguretat per a la verificació en dos passos.

hc_author_kelly

La Kaley forma part de l'equip d'assistència de Comptes de Google, i també és l'autora d'aquesta pàgina d'ajuda. Si teniu cap suggeriment per millorar el seu article, no dubteu a introduir-lo a continuació.