Løs almindelige problemer med totrinsverificering

Mistet eller stjålet telefon

Vi anbefaler, at du gør følgende: Du kan få adgang til din konto igen på flere måder alt efter omstændighederne. Brug alternative valgmuligheder
Hvis du har mistet adgangen til din primære telefon, kan du verificere din identitet med:
Log ind fra en godkendt enhed
Hvis du tidligere har logget ind fra en enhed og markeret afkrydsningsfeltet ud for "Spørg ikke igen på denne enhed", kan du muligvis logge ind fra den pågældende enhed uden et andet trin til bekræftelse. Når du har logget ind på din Google-konto, kan du administrere dine bekræftelsesmetoder.
Få en ny telefon fra dit mobilselskab
Hvis du mister din telefon, kan du bede dit mobilselskab om at overføre dit telefonnummer til en ny telefon eller et nyt SIM-kort.
Gendan din konto
Hvis du ikke kan logge ind, kan du følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto. Hvis du har problemer, kan du læse vores tips til gennemførelse af kontogendannelse.

Jeg har mistet eller fået stjålet min sikkerhedsnøgle

Vælg de rette trin for at få adgang til din konto igen. Afhængigt af hvilket andet trin du har konfigureret, kan du vælge:
  • Bekræftelseskoder
  • Google-loginbeskeder
  • Alternative bekræftelseskoder
  • En alternativ sikkerhedsnøgle, som du har føjet til din konto
  • En registreret computer, hvor du har valgt ikke at blive bedt om at angive en bekræftelseskode
Vigtigt! Hvis du har føjet Avanceret beskyttelse til din konto, kan du kun bruge en alternativ sikkerhedsnøgle. Hvis du ikke har en alternativ sikkerhedsnøgle, skal du følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.

Hvis du har konfigureret et alternativt andet trin

1. Log ind på din Google-konto med din adgangskode og dit alternative andet trin.
  2. Følg vejledningen i, hvordan du fjerner den mistede nøgle fra din konto.
  3. Få fat i en ny sikkerhedsnøgle. Det er en god idé, hvis du anskaffer dig en ekstra nøgle, som du kan gemme et sikkert sted.
  4. Føj den nye nøgle til din konto.

Hvis du ikke har et alternativt andet trin eller har glemt din adgangskode

Vigtigt! Totrinsverificering kræver et ekstra trin, så du kan bevise, at du ejer den pågældende konto. På grund af dette ekstra sikkerhedstrin kan der gå 3-5 hverdage, før Google har bekræftet din identitet.

Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din konto. Du skal besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, at du ejer kontoen.

Brug disse tips til at svare, så godt du kan.

Du kan blive bedt om:

1. At angive en mailadresse eller et telefonnummer, hvor man kan komme i kontakt med dig.
  2. At angive en kode, der er sendt til din mailadresse eller dit telefonnummer. Denne kode er med til at bekræfte, at du har adgang til mailadressen eller telefonnummeret.

Kræv en sikkerhedsnøgle som dit andet trin

Hvis du aktiverer totrinsverificering og logger ind på en kvalificeret telefon, kan du få Google-loginbeskeder. Hvis du vil gøre en sikkerhedsnøgle til dit påkrævede andet trin, skal du tilmelde dig Avanceret beskyttelse.

Tilbagekald mistede alternative bekræftelseskoder

Hvis du har mistet dine alternative bekræftelseskoder, kan du tilbagekalde dem og få nye koder.
  1. Gå til sektionen Totrinsverificering på din Google-konto.
  2. Vælg Vis koder.
  3. Vælg Få nye koder.

Du har ikke modtaget en verificeringskode

• Der er muligvis blevet sendt en Google-loginbesked til dig i stedet. Se, hvorfor vi anbefaler Google-loginbeskeder i stedet for bekræftelseskoder via sms.
  • Hvis vi bemærker, at noget er anderledes ved den måde, du logger ind på, f.eks. din placering, kan du muligvis ikke få en bekræftelseskode via sms.
  • Hvis der er blevet sendt en bekræftelseskode via sms til din telefon, skal du sørge for, at dit abonnement og din mobilenhed understøtter levering af sms-beskeder.
    • Leveringshastighed og tilgængelighed varierer afhængigt af plokation og mobilselskab.
  • Sørg for, at du har tilstrækkelig internetforbindelse, når du forsøger at få dine koder.
  • Hvis bekræftelseskoden leveres via et taleopkald på din telefon, bliver der lagt en talebesked, hvis:
    • Du ikke kan besvare opkaldet.
    • Du ikke har tilstrækkelig internetforbindelse.
Tip! Hvis du har anmodet om flere bekræftelseskoder, er det kun den nyeste, der fungerer.

Mine koder fra Google Authenticator fungerer ikke

Dette kan skyldes, at klokkeslættet i appen Google Authenticator ikke er synkroniseret korrekt.

Sådan indstiller du det korrekte klokkeslæt:

1. Gå til hovedmenuen i appen Google Authenticator på din Android-enhed.

2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Rettelse af klokkeslæt for koder og derefter Synkroniser nu.

På næste skærm bekræfter appen, at klokkeslættet er blevet synkroniseret. Du bør nu kunne logge ind. Synkroniseringen påvirker kun det interne klokkeslæt for appen Google Authenticator. Den ændrer ikke enhedens indstillinger for dato og klokkeslæt.

En app fungerer ikke, efter du har aktiveret totrinsverificering

Når du har aktiveret totrinsverificering, skal du muligvis logge ind i nogle apps igen.

Tip! Hvis du ikke kan logge ind i en app, efter du har tilføjet totrinsverificering, skal du muligvis bruge en app-adgangskode.

Derfor skal du ikke bruge Google Voice til at modtage bekræftelseskoder

Hvis du bruger Google Voice til at modtage bekræftelseskoder, kan du risikere at blive låst ud af din konto.

Hvis du f.eks. logger ud af Google Voice-appen, skal du muligvis bruge en bekræftelseskode for at logge ind igen. Men da den sendes til Google Voice, kan du ikke få adgang til koden.

Konti til arbejde, skole eller en anden organisation

Hvis du bruger en konto via dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, som er beskyttet af totrinsverificering, og du ikke kan logge ind, kan du gøre følgende:

Du kan ikke bruge et andet trin til at logge ind

Brug en enhed, du har angivet som godkendt, og gå til kontogendannelse.

Jeg kan ikke logge ind på min alternative telefon med den bekræftelseskode, jeg fik via sms

Dette kan skyldes, at der er noget anderledes ved den måde du logger ind på, f.eks. din placering. Du skal muligvis skifte til din primære telefon eller en anden godkendt enhed for at logge ind på din alternative telefon.