Palauttamisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen lisääminen

Sähköpostien, dokumenttien ja valokuvien käyttöoikeuden menettäminen voi olla turhauttavaa. Käyttämällä tilin palautusvaihtoehtoja voit varmistaa, että pääset kirjautumaan tilillesi nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Palauttamisen sähköpostiosoitetta ei ole pakko antaa, mutta sen avulla on helpompi saada tili takaisin käyttöön, jos unohdat salasanasi tai et muuten pääse tilillesi.

Jos et pysty kirjautumaan tilillesi, voit yrittää saada sen takaisin käyttöösi tilin palautuslomakkeen kautta.

Palauttamisen puhelinnumeron lisääminen tai muuttaminen

1. Kirjaudu Oman tilin Palauttamisen puhelinnumero ‑sivulle.
  2. Voit tehdä seuraavia asioita:
    • Lisää palauttamisen puhelinnumero.
    • Muokkaa palauttamisen puhelinnumeroa: Valitse puhelinnumerosi vieressä Muokkaa.
  3. Seuraa esiin tulevan kentän ohjeita.

Huom. Valitsemasi matkapuhelimen on tuettava tekstiviestejä.

Tilin turvallisuuden parantaminen palauttamisen puhelinnumeron avulla

Käytämme palauttamisen puhelinnumeroasi esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

• Pyrimme estämään tilin luvattoman käytön.
  • Lähetämme sinulle vahvistuskoodin, jonka avulla voit päästä kirjautumaan tilillesi ongelmatilanteissa.
  • Tarjoamme sinulle vaihtoehtoisen tavan vahvistaa tilisi omistajuus.
  • Ilmoitamme sinulle tapahtumista, jotka voivat uhata tilisi turvallisuutta (esimerkiksi tilin salasanan vaihtaminen).

Lue lisätietoja puhelinnumerojen käytöstä.

Palauttamisen sähköpostiosoitteen lisääminen tai muuttaminen

1. Kirjaudu Oman tilin Palauttamisen sähköpostiosoite ‑sivulle.
  2. Voit tehdä seuraavia asioita:
    • Lisää palauttamisen sähköpostiosoite.
    • Muokkaa palauttamisen sähköpostiosoitetta: Valitse sähköpostiosoitteesi vieressä Muokkaa Muokkaa.
  3. Anna palauttamisen sähköpostiosoitteesi.
  4. Valitse Valmis.
Sähköpostiosoitteen valinta

Palauttamisen sähköpostiosoitteen tulee olla osoite, jota käytät säännöllisesti.

Jos käytät Gmailia, olet saattanut lisätä tilillesi palauttamisen sähköpostiosoitteen tilin luomisen yhteydessä.

Jos et käytä Gmailia, palauttamisen oletussähköpostiosoitteena käytetään osoitetta, jolla rekisteröit tilisi (esimerkiksi käyttäjänimi@yahoo.com).

Käytämme tätä sähköpostiosoitetta esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:
  • Meidän täytyy vahvistaa käyttäjänimesi luotuasi osoitteen.
  • Et pääse kirjautumaan Googleen.
  • Olet unohtanut salasanasi.
  • Tallennustila on loppumassa.
  • Googlen täytyy ilmoittaa epätavallisesta tiliisi liittyvästä toiminnasta.