Inloggen met authenticatie in twee stappen

U kunt gemakkelijk inloggen met authenticatie in twee stappen.

1. Ga naar de inlogpagina en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op de gebruikelijke manier op.
  2. U wordt vervolgens gevraagd om een tweede authenticatiestap, zoals een zescijferige code of een prompt, die u van Google ontvangt op uw telefoon. Desgewenst kunt u bij het invoeren van uw code aangeven dat u de computer wilt markeren als vertrouwd. Dit betekent dat u niet meer om een tweede authenticatiestap wordt gevraagd wanneer u via deze computer inlogt. Als u via een andere computer inlogt, wordt u echter wel om een tweede authenticatiestap gevraagd.

Inloggen met beveiligingssleutel

Lees dit artikel voor instructies voor inloggen met een beveiligingssleutel.

Inloggen met telefoonprompts

Lees dit artikel voor instructies voor inloggen met telefoonprompts.