Sisäänkirjautuminen kaksivaiheisella vahvistuksella

Sisäänkirjautuminen kaksivaiheisella vahvistuksella on helppoa.

1. Avaa kirjautumissivu ja anna käyttäjänimesi ja salasanasi tavalliseen tapaan.
  2. Seuraavaksi sinulta pyydetään vahvistamisen toista vaihetta, esimerkiksi kuusinumeroista koodia, jonka Google lähettää puhelimeesi. Kun syötät koodin, voit halutessasi pyytää palvelua muistamaan tietokoneesi. Tämä tarkoittaa, ettei vahvistuksen toista vaihetta pyydetä enää kirjauduttaessa samalla tietokoneella. Vaihetta pyydetään silti, jos kirjaudut sisään toisella tietokoneella.

Sisäänkirjautuminen suojausavaimella

Lue lisää suojausavaimella kirjautumisesta.

Sisäänkirjautuminen puhelinkehotteilla

Lue lisää puhelinkehotteilla kirjautumisesta.