Sådan logger du ind med totrinsbekræftelse

Det er nemt at logge ind med totrinsbekræftelse.

1. Gå til loginsiden, og indtast dit brugernavn og din adgangskode, som du plejer.
  2. Derefter bliver du bedt om at fuldføre et ekstra bekræftelsestrin, f.eks. via en sekscifret kode eller en anmodning om login, som du modtager fra Google på din telefon. Når du indtaster din kode, kan du vælge at angive din computer som sikker, så du fremover slipper for at fuldføre et ekstra bekræftelsestrin, når du logger ind via denne computer. Hvis du logger ind på en anden computer, bliver du dog stadig bedt om at fuldføre et ekstra bekræftelsestrin.

Log ind med en sikkerhedsnøgle

Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan du logger ind med en sikkerhedsnøgle.

Log ind via anmodninger om login på telefonen

Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan du logger ind via loginprompts på telefonen.