Få bekræftelseskoder med Google Authenticator

Hvis du konfigurerer totrinsbekræftelse, kan du bruge Google Authenticator-appen til at få tilsendt koder. Du kan få tilsendt koder uden internetforbindelse eller netværkstjeneste på mobilen. Få flere oplysninger om totrinsbekræftelse.

Appkrav

For at bruge Google Authenticator på din Android-enhed skal du:

Download Google Authenticator

INSTALLER GOOGLE AUTHENTICATOR

Konfigurer Google Authenticator

1. Gå til din Google-konto på din enhed.
  2. Tryk på Sikkerhed øverst i navigationspanelet.
  3. Tryk på Totrinsbekræftelse under "Login på Google". Du skal muligvis logge ind.
  4. Tryk på Konfigurer i sektionen "Tilføj flere andre trin for at bekræfte, at det er dig" under "Appen Authenticator".
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Få koder på en ny telefon

Overfør Google Authenticator-koder til en ny telefon

Du skal bruge:

• Din gamle Android-telefon med Google Authenticator-koder
  • Den nyeste version af appen Google Authenticator på din gamle telefon
  • Din nye telefon
  1. Installer appen Google Authenticator på din nye telefon.
  2. Tryk på Kom godt i gang i appen.
  3. Nederst skal du trykke påVil du importere eksisterende konti?
  4. Opret en QR-kode på din gamle telefon:
    1. I appen Authenticator skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Overfør konti efterfulgt af Eksportér konti.
    2. Vælg, hvilke konti du vil overføre til din nye telefon, og tryk derefter på Næste.
      • Hvis du overfører flere konti, opretter din gamle telefon muligvis mere end én QR-kode.
  5. Tryk på Scan QR-kode på din nye telefon.
  6. Når du har scannet dine QR-koder, får du en bekræftelse på, at dine Google Authenticator-konti er blevet overført.

Tip! Hvis dit kamera ikke kan scanne QR-koden, skyldes det muligvis, at der er for mange oplysninger. Prøv at eksportere igen med færre konti.

Vælg, hvilken telefon Authenticator-koder skal sendes til
  1. Gå til din Google-konto på din enhed.
  2. Vælg Sikkerhed øverst i navigationspanelet.
  3. Tryk på Totrinsbekræftelse under "Login på Google". Du skal muligvis logge ind.
  4. Find "Appen Authenticator" under "Muligheder for andet trin", og tryk på Skift telefon.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Generelle problemer

Ret en forkert kode

Hvis din kode er forkert, skal du bekræfte:

• At du har angivet koden, før den udløb.
  • At klokkeslættet på din enhed er indstillet korrekt i forhold til din lokale tidszone.

Hvis din kode stadig er forkert, skal du synkronisere din Android-enhed:

1. Åbn appen Google Authenticator Authenticator på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere efterfulgt afRettelse af klokkeslæt for koder efterfulgt af Synkroniser nu.
  3. På næste skærm bekræfter appen, at klokkeslættet er synkroniseret. Du kan bruge dine bekræftelseskoder til at logge ind.
    • Synkroniseringen påvirker kun det interne klokkeslæt for appen Google Authenticator. Enhedens indstillinger for dato og klokkeslæt ændres ikke.

Brug Google Authenticator med flere konti eller enheder

Konfigurer totrinsbekræftelse for flere konti

Google Authenticator kan udstede koder til flere konti fra den samme mobilenhed. Hver Google-konto skal have sin egen hemmelige nøgle.

Sådan konfigurerer du ekstra konti:

1. Aktivér totrinsbekræftelse for hver konto. Få flere oplysninger om totrinsbekræftelse.
  2. Brug den samme Google Authenticator-app.
Konfigurer Google Authenticator på flere enheder

Sådan genererer du bekræftelseskoder fra mere end én enhed:

1. Bekræft, at Google Authenticator er installeret på de enheder, du vil bruge.
  2. Gå til sektionen Totrinsbekræftelse på din Google-konto.
  3. Hvis du allerede har konfigureret Google Authenticator på din konto, skal du fjerne den pågældende konto fra Authenticator.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere totrinsbekræftelse for Authenticator-appen. Brug den samme QR-kode eller hemmelige nøgle på hver af dine enheder. Få flere oplysninger om totrinsbekræftelse.
  5. Du skal bekræfte, at bekræftelseskoderne på enhederne er ens, for at sikre, at det fungerer korrekt.