Installer Google Autentificering

Hvis du konfigurerer totrinsbekræftelse, kan du bruge appen Google Autentificering til at modtage koder, også selvom du ikke har internetforbindelse eller mobilsignal.

Krav

Bemærk! Hvis du har en konto gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, tillader din organisation muligvis ikke totrinsbekræftelse. Spørg din administrator for en sikkerheds skyld.

Hvis du vil bruge Google Autentificering på din Android-enhed, skal have:

Download appen

INSTALLER GOOGLE AUTENTIFICERING

Konfiguration af appen

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger og så Google og så Google-konto.
  2. Tryk på Sikkerhed øverst.
  3. Tryk på Totrinsbekræftelse under "Login på Google". Du skal muligvis logge ind.
  4. Find "Appen Autentificering" under "Konfigurer et andet ekstra trin", og tryk på Konfigurer.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
  6. Få en kode fra appen Autentificering for at bekræfte, at det virker. Angiv den i dine indstillinger.

Hvis din kode er korrekt, får du en bekræftelsesmeddelelse.

Hvis din kode er forkert, kan du prøve igen. Hvis du stadig har problemer, kan du tjekke, om tiden på enheden er korrekt, eller læse om almindelige problemer.

Sådan konfigurerer du totrinsbekræftelse for flere Google-konti

Google Autentificering kan udstede koder til flere konti fra den samme mobilenhed.

Hver Google-konto skal have sin egen hemmelige nøgle. Hvis du vil konfigurere yderligere konti, kan du aktivere totrinsbekræftelse for hver konto og bruge appen Google Autentificering på samme måde som for alle konti.

Sådan konfigurerer du Google Autentificering på flere enheder

Du kan konfigurere Google Autentificering, så du kan generere bekræftelseskoder fra mere end én enhed.

1. Sørg for, at du har downloadet Google Autentificering på alle de enheder, du vil bruge.
  2. Gå til Totrinsbekræftelse på din Google-konto.
  3. Hvis du allerede har konfigureret Google Autentificering på din konto, skal du slette den pågældende konto fra Autentificering.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere totrinsbekræftelse for appen Autentificering. Brug samme QR-kode eller hemmelige nøgle på alle dine enheder.
  5. Hvis du vil se, om det virker, kan du tjekke, at bekræftelseskoderne på alle enhederne er ens.

Google Autentificering genererer ikke app-adgangskoder. Hvis du bliver anmodet om en ny app-adgangskode, efter du har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du logge ind ved hjælp af en app-adgangskode.