Find, lås eller ryd en mistet Android-enhed

Hvis du mister din Android-telefon eller -tablet eller et Wear OS-ur, kan du finde, låse eller rydde enheden. Find min enhed er som standard aktiveret, hvis du har føjet en Google-konto til din enhed. Se, hvordan du sørger for, at din enhed kan findes, hvis den bliver væk

Hvis du vil finde, låse eller rydde en Android-telefon, skal den pågældende telefon:

•   Være tændt
  •   Være logget ind på en Google-konto
  •   Have forbindelse til mobildata eller Wi-Fi
  •   Være synlig i Google Play
  •   Have Placering aktiveret
  •   Have Find min enhed aktiveret
Hvis du bruger din mistede telefon til totrinsbekræftelse, skal du have et alternativt telefonnummer eller en alternativ bekræftelseskode.

Find, lås, eller ryd via fjernadgang

1. Gå til android.com/find, og log ind på din Google-konto.
    • Hvis du har mere end én telefon, skal du klikke på den mistede telefon øverst på skærmen.
    • Hvis din mistede telefon har mere end én brugerprofil, skal du logge ind med en Google-konto, der er tilknyttet hovedprofilen. Få flere oplysninger om brugerprofiler.
  2. Den mistede telefon modtager nu en notifikation.
  3. På kortet får du oplysninger om, hvor telefonen er.
    • Placeringen er omtrentlig, og den er muligvis ikke nøjagtig.
    • Hvis din telefon ikke kan findes, kan du se den placering, der senest blev registreret for telefonen, såfremt denne oplysning er tilgængelig.
  4. Vælg, hvad du vil foretage dig. Start om nødvendigt med at klikke på Aktivér Lås og ryd.
    • Afspil lyd: Dette får telefonen til at ringe ved fuld lydstyrke i fem minutter – også selvom den er indstillet til lydløs eller vibration.
    • Sikker enhed: Låser din telefon med din pinkode, dit mønster eller din adgangskode. Hvis du ikke har en lås, kan du angive en. Du kan føje en besked eller et telefonnummer til låseskærmen for at hjælpe den, der finder din telefon, med at returnere den til dig.
    • Slet enhed: Sletter permanent alle data på din telefon (men sletter muligvis ikke SD-kort). Find min enhed fungerer ikke længere på telefonen, når du har ryddet den.
      Vigtigt! Hvis du finder din telefon efter rydningen, skal du sandsynligvis angive adgangskoden til din Google-konto, før du kan bruge den igen. Få flere oplysninger om enhedsbeskyttelse.

Tip! Hvis du har knyttet din telefon til Google, kan du finde eller ringe til den ved at søge efter find min telefongoogle.com.

Find med en app
  1. Åbn appen Find min enhed Appen Find min enhed på en anden Android-telefon eller -tablet.
    Hvis den anden enhed endnu ikke har appen, kan du hente den i Google Play.
  2. Log ind
    • Hvis du har mistet din egen enhed, skal du trykke på Fortsæt som [dit navn].
    • Hvis du hjælper en ven, skal du trykke på Log ind som gæst og lade din ven logge ind.
  3. Følg den samme vejledning som ovenfor. Fortsæt til vejledningen.
Find med dit Wear OS-ur

Hvis du mister din telefon eller tablet, og enheden er tilknyttet et smartur fra Wear OS by Google, kan du muligvis finde den ved hjælp af dit ur. Se, hvordan du finder din telefon med dit ur.