Komma igång på Android med TalkBack

TalkBack är Googles inbyggda skärmläsare på Android-enheter. Med TalkBack får du talad feedback så att du kan använda enheten utan att se skärmen.

På hjälpsidorna nedan finns tips om hur du kommer igång med TalkBack på Android-enheten.

Obs! Hur enhetskonfigureringen går till beror på ett antal olika saker, till exempel tillverkare, Android-version och TalkBack-version. Informationen på dessa hjälpsidor gäller de flesta enheter, men det kan förekomma skillnader.