Aan de slag met Android met TalkBack

TalkBack is de schermlezer van Google die beschikbaar is op Android-apparaten. TalkBack geeft u gesproken feedback, zodat u uw apparaat ook kunt gebruiken zonder dat u naar het scherm hoeft te kijken.

Op de onderstaande Help-pagina's vindt u informatie over het gebruik van uw Android-apparaat met TalkBack.

1. TalkBack inschakelen
  2. Verkennen via aanraking
  3. Uw startscherm gebruiken
  4. TalkBack-gebaren gebruiken
  5. Apps openen en sluiten
  6. Oproepen beantwoorden en beëindigen
  7. TalkBack gebruiken om te browsen op internet via Chrome
  8. Algemene en lokale contextmenu's gebruiken
  9. Zoekregelingsopties gebruiken met TalkBack
  10. TalkBack-sneltoetsen gebruiken
  11. Basisinstellingen voor Android en TalkBack

Opmerking: De configuratie van uw apparaat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de fabrikant van het apparaat, de Android-versie en de TalkBack-versie. De informatie op deze Help-pagina's is van toepassing op de meeste apparaten, maar kan enigszins verschillen.