Aan de slag met Android met TalkBack

TalkBack is de schermlezer van Google die beschikbaar is op Android-apparaten. TalkBack geeft u gesproken feedback, zodat u uw apparaat ook kunt gebruiken zonder dat u naar het scherm hoeft te kijken.

Op de Help-pagina's hieronder vindt u tips om uw Android-apparaat te gebruiken met TalkBack.

Opmerking: De configuratie van uw apparaat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de fabrikant van het apparaat, de Android-versie en de TalkBack-versie. De informatie op deze Help-pagina's is van toepassing op de meeste apparaten, maar kan enigszins verschillen.