Voorkeuren voor ondertiteling

Sommige van deze stappen werken alleen in Android 11.0 en hoger. Kijk hier hoe je je Android-versie checkt.

Ondertiteling aanzetten

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je apparaat.
  2. Tik op Toegankelijkheid En dan Voorkeuren voor ondertiteling.
  3. Tik op Ondertiteling tonen.

De grootte en stijl van ondertiteling aanpassen

Belangrijk: Je voorkeuren werken misschien niet met media-apps die geen voorkeuren voor ondertiteling ondersteunen.

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je apparaat.
  2. Tik op Toegankelijkheid En dan Voorkeuren voor ondertiteling.
  3. Tik op Grootte en stijl van ondertiteling.
  4. Als je de grootte van de ondertiteling wil aanpassen, tik je op Tekstgrootte en selecteer je de tekstgrootte.
  5. Als je de stijl en kleur van de ondertiteling en achtergrond wil aanpassen, tik je op Ondertitelstijl en selecteer je de stijl.