Geluidsversterker gebruiken

Gebruik Geluidsversterker op uw Android-apparaat met een bedrade hoofdtelefoon om de geluiden in uw omgeving te filteren, te verbeteren en te versterken.

Stap 1: Geluidsversterker downloaden

Download Geluidsversterker via Google Play.

Stap 2: Geluidsversterker inschakelen

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op uw apparaat.
  2. Tik op Toegankelijkheid en vervolgens op Geluidsversterker.
  3. Tik op Service gebruiken
  4. Tik op OK om de machtigingen te accepteren.

Stap 3: Geluidsversterker starten en stoppen

1. Sluit de bedrade hoofdtelefoon aan op uw Android-apparaat.
  2. Tik onderaan het scherm op de knop Toegankelijkheid Toegankelijkheid
    • Als er geen knop Toegankelijkheid op uw scherm wordt weergegeven, tikt u op Geluidsversterker Geluidsversterker of bekijkt u meer informatie over hoe u de knop Toegankelijkheid kunt vinden
    • Als u meerdere toegankelijkheidstools heeft ingeschakeld die de knop Toegankelijkheid gebruiken, tikt u op de knop en houdt u deze vast om te schakelen tussen de tools.

De instellingen voor Geluidsversterker wijzigen

U kunt het volume en de afstemmingsniveaus aanpassen aan uw huidige omgeving.

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op uw apparaat.
  2. Tik op Toegankelijkheid en vervolgens op Geluidsversterker.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Controleer en wijzig de audio- of microfooninstellingen.
  5. Optioneel: Tik op De instellingen voor links en rechts aanpassen om afzonderlijk instellingen toe te passen voor de rechter- en linkeraudio.

Tips:

• Wijzig de bedieningselementen Boost en Fijnafstemming om de instellingen te vinden die het beste bij u passen.
  • Als u de instellingen voor Geluidsversterker snel wilt bekijken, veegt u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tikt u op de melding voor Geluidsversterker.