Voorkeuren voor ondertiteling

U kunt voorkeuren voor ondertiteling (taal, tekst en stijl) kiezen voor uw apparaat.

Opmerking: Uw voorkeuren voor ondertiteling zijn mogelijk niet van toepassing op bepaalde apps.

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op uw apparaat.
  2. Tik op Toegankelijkheid en vervolgens op Voorkeuren voor ondertiteling.
  3. Schakel bovenaan de optie Ondertiteling gebruiken in.
  4. Maak een keuze voor de volgende instellingen:
    • Taal: selecteer de taal waarin u ondertiteling wilt weergeven.
    • Tekstgrootte: selecteer de grootte voor uw ondertitelingstekst.
    • Ondertitelingsstijl: selecteer de stijl en kleur voor uw ondertitelingstekst en achtergrond.