Registrera dig för Google Workspace

Gäller för Business Starter-, Standard- och Plus-utgåvor

Registrera dig för en fullständig uppsättning tjänster och kom igång med Gmail, Google Drive-lagring, Google Kalender, onlinedokument, Google Meet och andra samarbetstjänster i organisationen. Få en gratis testperiod när du registrerar dig med upp till tio användare. Läs mer om varje utgåva  |  Se priser

Starta din kostnadsfria provperiod:  STARTER  STANDARD  PLUS

Information som du behöver för att registrera dig

" "

Domänadressen för ditt företag

När du registrerar dig ber vi dig om primär domän där du planerar att använda Googles tjänster, till exempel www.exempel.com (där exempel.com är ditt unika namn).

Jag vill ta med min egen domän

Under registreringen följer du anvisningarna för att använda din befintliga domän. Det måste vara ett domännamn som du redan äger. Innan du börjar använda domänen med Googles tjänster ber vi dig att verifiera äganderätten. Om du ska kunna göra detta måste du ha tillgång till domänens DNS-inställningar eller källfilerna på domänens webbserver.

Du behöver inte överföra domänen till oss. Du kan fortfarande ha ett konto hos domänvärden. Vi aktiverar bara tjänster för domänen. Vem är min domänvärd?

Använder du domänen med ett annat Google-konto? Innan du registrerar domänen för ett nytt konto måste du ta bort den från det andra kontot.

Jag måste köpa en domän

Om du vill använda Google Workspace men inte har ett domännamn kan vi hjälpa dig att köpa ett under registreringsprocessen.

Mer information finns i Köpa en domän från en Google-partner.

" "

Ditt personliga användarnamn

Detta är det personliga användarnamnet på domänen som du använder med Googles tjänster, till exempel dittnamn@exempel.com. Du använder det här namnet (tillsammans med ett lösenord) för att logga in på Google Workspace-kontot och hantera tjänster för organisationen. Du använder det också som e-postadress (om du använder Gmail) och i alla andra Google Workspace-tjänster.

" "

En e-postadress som inte finns på domänen

Om du glömmer bort hur du loggar in på Google Workspace-kontot måste vi kunna kontakta dig på en adress som du inte använder när du loggar in på kontot. Detta måste vara en e-postadress som inte tillhör din Google Workspace-domän (t.ex. en privat Gmail-adress) som du får e-post till och kommer att fortsätta få e-post till så länge med Google Workspace.

Du kan även köpa Google Workspace via Google Sales eller en lokal återförsäljare.

Nästa steg