Registrera dig för Google Workspace

Gäller för Business Starter-, Business Standard- och Business Plus-utgåvor

Registrera dig för en uppsättning tjänster och kom igång med Google Drive-lagring, onlinedokument, Google Meet och andra samarbetstjänster i organisationen. Du kan registrera dig med företagets e-postadress eller verifiera domänen för att få fler funktioner, till exempel Gmail och Google Kalender.

Få en kostnadsfri provperiod när du registrerar dig med upp till tio användare. Läs mer om varje utgåva  |  Se priser

Starta din kostnadsfria provperiod:  STARTER  STANDARD  PLUS

Registrera dig med företagets e-post

Få åtkomst till lagringsutrymme på Google Drive, Google Meet och andra samarbetstjänster i organisationen genom att registrera dig med företagets e-postadress. Om du senare behöver funktioner som Gmail eller Kalender kan du verifiera domänen för att få åtkomst till alla tjänster.

Här är den information som du behöver för att registrera dig med din e-post:

En e-postadress där du planerar att använda Business-utgåvan

Detta ska vara en adress där du för kan ta emot e-post. Under registreringen skickar vi en inbjudan till din adress. Du måste svara på e-postmeddelandet för att visa oss att du äger adressen. Du måste verifiera din e-postadress för att se till att ingen annan kan använda din Business-utgåva med din adress.

Adresser för teammedlem på samma domän

Om du glömmer bort hur du loggar in på Google Workspace-kontot måste vi kunna kontakta dig på en adress som du inte använder när du loggar in på kontot. Detta måste vara en giltig adress som inte finns på din Google Workspace-domän (till exempel din personliga Gmail-adress) där du i nuläget tar emot e-post och som du kommer att fortsätta använda i detta syfte medan du använder Google Workspace.

Registrera dig med en verifierad domän

Om du vill få tillgång till alla funktioner i företagsversionen, inklusive Gmail och Kalender, registrerar du dig med en domän som du äger eller hanterar. Här är informationen du behöver:

Domänadressen för ditt företag

När du registrerar dig ber vi dig om primär domän där du planerar att använda Googles tjänster, till exempel www.exempel.com (där exempel.com är ditt unika namn).

Utöka alla  |  Komprimera alla

Jag vill ta med min egen domän

Under registreringen följer du anvisningarna för att använda din befintliga domän. Det måste vara ett domännamn som du redan äger. Innan du börjar använda domänen med Googles tjänster ber vi dig att verifiera äganderätten. Om du ska kunna göra detta måste du ha tillgång till domänens DNS-inställningar eller källfilerna på domänens webbserver.

Du behöver inte överföra domänen till oss. Du kan fortfarande ha ett konto hos domänvärden. Vi aktiverar bara tjänster för domänen. Vem är min domänvärd?

Använder du domänen med ett annat Google-konto? Innan du registrerar domänen för ett nytt konto måste du ta bort den från det andra kontot.

Jag måste köpa en domän

Om du vill använda Google Workspace men inte har ett domännamn kan vi hjälpa dig att köpa ett under registreringsprocessen.

Mer information finns i Köpa en domän från en Google-partner.

Ditt personliga användarnamn

Detta är det personliga användarnamnet på domänen som du använder med Googles tjänster, till exempel dittnamn@exempel.com. Du använder det här namnet (tillsammans med ett lösenord) för att logga in på Google Workspace-kontot och hantera tjänster för organisationen. Du använder det också som e-postadress (om du använder Gmail) och i alla andra Google Workspace-tjänster.

En e-postadress som inte finns på domänen

Om du glömmer bort hur du loggar in på Google Workspace-kontot måste vi kunna kontakta dig på en adress som du inte använder när du loggar in på kontot. Detta måste vara en e-postadress som inte tillhör din Google Workspace-domän (exempelvis en privat Gmail-adress) som du får e-post till och kommer att fortsätta få e-post till så länge med Google Workspace.

Du kan även köpa Google Workspace via Google Sales eller en lokal återförsäljare.

Nästa steg