Aanmelden voor Google Workspace

Geldt voor Business Starter, Standard en Plus

Meld u aan voor een volledige reeks services om met uw organisatie aan de slag te gaan met Gmail, Google Drive Opslag, Google Agenda, online documenten, Google Meet en andere samenwerkingsservices. Meld u aan met tien of minder gebruikers voor een kosteloze proefperiode. Meer informatie over elke versie  |  Prijzen bekijken

Aan de slag met een kosteloze proefperiode:  STARTER  STANDARD  PLUS

Informatie die u nodig heeft om u aan te melden

" "

De domeinnaam van uw bedrijf

Als u zich aanmeldt, vragen we u om de naam van het hoofddomein waarmee u Google-services wilt gaan gebruiken, zoals www.example.. com (waarbij example.com uw unieke naam is).

Ik wil mijn eigen domein gebruiken

Volg tijdens het aanmelden de instructies om uw bestaande domein te gebruiken. Dit moet een domeinnaam zijn waarvan u momenteel de eigenaar bent. Voordat u uw domein gaat gebruiken met Google-services, vragen we u dan ook uw eigendom van het domein te verifiëren. Hiervoor moet u toegang hebben tot de DNS-instellingen van uw domein of de bronbestanden op de webserver van uw domein.

U hoeft uw domein niet naar ons over te zetten. U kunt nog steeds een account bij uw domeinhost houden. Het enige wat wij doen is het activeren van services voor uw domein. Wie is mijn domeinhost?

Gebruikt u het domein met een ander Google-account? Voordat u het domein hier aanmeldt voor een nieuw account, moet u het eerst verwijderen uit het andere account.

Ik wil een domein aanschaffen

Als u Google Workspace wilt gebruiken maar nog geen domeinnaam heeft, kunt u er een kopen tijdens het aanmeldingsproces.

Zie Een domein aanschaffen bij een Google-partner voor meer informatie.

" "

Uw persoonlijke gebruikersnaam

Dit is de persoonlijke gebruikersnaam in uw domein die u wilt gebruiken met Google-services, zoals uwnaam@example.com. U gebruikt deze naam (samen met een wachtwoord) om in te loggen op uw Google Workspace-account en services te beheren voor uw organisatie. U gebruikt deze naam ook als e-mailadres (als u Gmail gebruikt) en in alle andere Google Workspace-services.

" "

Een e-mailadres dat zich niet in uw domein bevindt

Als u ooit de gebruikersnaam of het wachtwoord van uw Google Workspace-account vergeet, moeten we u kunnen bereiken op een adres waarvoor u niet hoeft in te loggen op uw account. Dit moet een geldig adres zijn dat zich niet in uw Google Workspace-domein bevindt (zoals uw persoonlijke Gmail-adres), waarop u momenteel e-mails ontvangt en waarop u e-mails blijft ontvangen terwijl u Google Workspace gebruikt.

U kunt Google Workspaceook kopen via Google Sales of een lokale reseller.

Volgende stappen