Aanmelden voor Google Workspace

Geldt voor Business Starter, Business Standard en Business Plus

Meld u aan voor een reeks services om met uw organisatie aan de slag te gaan met Google Drive-opslag, online documenten, Google Meet en andere samenwerkingsservices. U kunt zich aanmelden met alleen uw zakelijke e-mailadres of uw domeineigendom bevestigen om meer functies te kunnen gebruiken, zoals Gmail en Google Agenda.

Meld u aan met 10 of minder gebruikers voor een kosteloze proefperiode. Meer informatie over elke versie  |  Prijzen bekijken

De kosteloze proefperiode starten:  STARTER  STANDAARD  PLUS

Aanmelden met uw zakelijke e-mailadres

Meld u aan met uw zakelijke e-mailadres om toegang te krijgen tot Google Drive-opslag, Google Meet en andere samenwerkingsservices binnen uw organisatie. Als u later functies als Gmail of Agenda nodig heeft, kunt u uw domeineigendom bevestigen om toegang te krijgen tot alle services.

Dit is de informatie die u nodig heeft om u aan te melden met uw e-mailadres:

Een e-mailadres waarop u uw Business-versie wilt gebruiken

Dit moet een adres zijn waarop u e-mails kunt krijgen. Tijdens het aanmelden sturen we een e-mailuitnodiging naar dit adres. U moet reageren op deze e-mail, zodat we weten dat u de eigenaar bent van het e-mailadres. U moet uw e-mailadres bevestigen om te zorgen dat niemand anders uw Business-versie met uw adres kan gebruiken.

Adressen van teamleden in hetzelfde domein

Als u ooit de gebruikersnaam of het wachtwoord van uw Google Workspace-account vergeet, moeten we u kunnen bereiken op een adres waarvoor u niet hoeft in te loggen op uw account. Dit moet een geldig adres zijn dat zich niet in uw Google Workspace-domein bevindt (bijvoorbeeld uw persoonlijke Gmail-adres) waarop u momenteel e-mails krijgt en waarop u e-mails blijft krijgen terwijl u Google Workspace gebruikt.

Aanmelden met een geverifieerd domein

Meld u aan met een domein waarvan u de eigenaar of beheerder bent om toegang te krijgen tot alle functies van de Business-versie, inclusief Gmail en Agenda. U heeft de volgende informatie nodig:

De domeinnaam van uw bedrijf

Als u zich aanmeldt, vragen we u om de naam van het hoofddomein waarmee u Google-services wilt gaan gebruiken, zoals www.example. com (waarbij example.com uw unieke naam is).

Alles uitvouwen  |  Alles samenvouwen

Ik wil mijn eigen domein gebruiken

Volg tijdens het aanmelden de instructies om uw bestaande domein te gebruiken. Dit moet een domeinnaam zijn waarvan u momenteel de eigenaar bent. Voordat u uw domein gaat gebruiken met Google-services, vragen we u dan ook uw eigendom van het domein te verifiëren. Hiervoor moet u toegang hebben tot de DNS-instellingen van uw domein of de bronbestanden op de webserver van uw domein.

U hoeft uw domein niet naar ons over te zetten. U kunt nog steeds een account bij uw domeinhost houden. Het enige wat wij doen is het activeren van services voor uw domein. Wie is mijn domeinhost?

Gebruikt u het domein met een ander Google-account? Voordat u het domein hier aanmeldt voor een nieuw account, moet u het eerst verwijderen uit het andere account.

Ik wil een domein aanschaffen

Als u Google Workspace wilt gebruiken maar nog geen domeinnaam heeft, kunt u er een kopen tijdens het aanmeldingsproces.

Zie Een domein aanschaffen bij een Google-partner voor meer informatie.

Uw persoonlijke gebruikersnaam

Dit is de persoonlijke gebruikersnaam in uw domein die u wilt gebruiken met Google-services, zoals uwnaam@example.com. U gebruikt deze naam (samen met een wachtwoord) om in te loggen op uw Google Workspace-account en services te beheren voor uw organisatie. U gebruikt deze naam ook als e-mailadres (als u Gmail gebruikt) en in alle andere Google Workspace-services.

Een e-mailadres dat zich niet in uw domein bevindt

Als u ooit de gebruikersnaam of het wachtwoord van uw Google Workspace-account vergeet, moeten we u kunnen bereiken op een adres waarvoor u niet hoeft in te loggen op uw account. Dit moet een geldig adres zijn dat zich niet in uw Google Workspace-domein bevindt (zoals uw persoonlijke Gmail-adres), waarop u momenteel e-mails krijgt en waarop u e-mails blijft krijgen terwijl u Google Workspace gebruikt.

U kunt Google Workspaceook kopen via Google Sales of een lokale reseller.

Volgende stappen