Google Workspace for Nonprofits-editie upgraden

Als u meer zakelijke en beheerdersfuncties wilt gebruiken, kunt u uw Google Workspace for Nonprofits-abonnement upgraden naar een meer geavanceerde Google Workspace-editie voor een gereduceerde prijs, speciaal voor non-profitorganisaties.

Wat u kunt verwachten na de upgrade

Log in om functies te vergelijken

Als u al beheerder bent van een G Suite- of Google Workspace-account, logt u nu in om de functies van de beschikbare versies te vergelijken: Inloggen op uw account (dit eindigt niet op gmail.com).

Prijzen en kortingen voor upgraden

Deze prijzen zijn beschikbaar voor non-profitorganisaties in het programma Google voor Non-profitorganisaties die een G Suite- of Google Workspace-abonnement zijn gestart en zich niet meer in de kosteloze proefperiode bevinden. Dit zijn de maandelijkse prijzen voor elke gebruiker.

• Business Standard: 75%+ korting voor non-profitorganisaties op de standaardprijs
  • Business Plus: 72%+ korting voor non-profitorganisaties op de standaardprijs
  • Enterprise Standard en Enterprise Plus: meer dan 70% korting voor non-profitorganisaties op de standaardprijs

Kortingen zijn alleen beschikbaar via Google, niet via een Google-partner (reseller).

Hoe u kunt upgraden voor korting

Als u korting wilt krijgen wanneer u upgradet, volgt u de stappen voor uw Google Workspace-abonnement.

Abonnement Upgrade-instructies
Google Workspace for Nonprofits Volg de stappen in Uw abonnement upgraden (hieronder op deze pagina).
Business Starter
G Suite Basic
  1. Volg de stappen in Google Workspace for Nonprofits activeren.
  2. Volg de stappen in Uw abonnement upgraden (hieronder op deze pagina).
Business Standard
Business Plus
Enterprise-versies
G Suite Business

Ga naar het Helpcentrum van Google voor Non-profitorganisaties en volg deze stappen.

Stap 1: Uw abonnement upgraden

Als u Google Vault gebruikt, moet u zorgen dat u niet per ongeluk gegevens kwijtraakt. Volg deze stappen voordat u de upgrade uitvoert.

U kunt de meeste functies aan- of uitzetten voor verschillende gebruikers. Na de upgrade heeft iedereen echter hetzelfde abonnement.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand then Upgrades en add-ons.
  3. Klik naast de versie die je wilt overzetten op Upgraden, Downgraden of Overschakelen.
  4. Controleer welke gevolgen deze wijziging heeft and then en klik op Aan de slag.
  5. Als uw huidige abonnement het flexibele model heeft, selecteert u een betalingsplan voor uw nieuwe abonnement:
    • Flexibel model: Geen langetermijnverplichting, u betaalt alleen voor het aantal gebruikers dat u iedere maand heeft en u kunt altijd gebruikers verwijderen of toevoegen.
    • Jaarmodel (maandelijkse betaling): Hiervoor is een contract van 1 jaar vereist. U betaalt een maandelijks gebruikerscontract en kunt zo nodig gebruikers toevoegen. Vul bij Gebruikers nodig een nieuw aantal in om het aantal gebruikers te verhogen. Het jaarmodel is niet beschikbaar als u downgradet naar een lagere versie.
  6. Als uw huidige abonnement het jaarmodel (jaarlijkse of maandelijkse betaling) heeft, selecteert u Jaarmodel (maandelijkse betaling) als betalingsplan voor het nieuwe abonnement.
  7. (Optioneel) Als u een promotiecode wilt toevoegen, klikt u bij Flexibel model op Promotiecode toevoegen en geeft u de code op.
  8. Klik op Betalen.
  9. Voer uw factureringsgegevens inand thenklik op Bestelling plaatsen.

Als u eerder Drive-opslaglicenties of Google Vault-licenties heeft aangeschaft, kunnen deze toegewezen blijven na de upgrade. Controleer en verwijder eventuele individuele Drive- en Vault-licenties van gebruikers die een licentie van G Suite Business for Nonprofits hebben gekregen, om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht voor deze licenties. Ga naar Licenties toewijzen, verwijderen en opnieuw toewijzen voor de stappen.

(Optioneel) Stap 2: Archivering met Google Vault instellen

Zie Vault instellen voor uw organisatie voor instructies.

Gerelateerd onderwerp