Groepen beheren

Gezamenlijke inboxen

Voor deze functie moet Google Groups for Business worden ingeschakeld.

U kunt een nieuwe groep instellen als gezamenlijke inbox of functies voor een gezamenlijke inbox toevoegen aan een bestaande groep.

Een nieuwe groep instellen als gezamenlijke inbox

1. Log in bij Google Discussiegroepen.
  2. Klik op Groep maken.
  3. Voer een naam, e-mailadres en beschrijving voor de groep in.
  4. Selecteer Gezamenlijke inbox in het menu Een groepstype selecteren.
  5. Geef de juiste instellingen op onder Basisrechten.
  6. Klik bovenaan op Maken.

Volgende stappen

Functies voor een gezamenlijke inbox toevoegen aan een bestaande groep

1. Log in bij Google Discussiegroepen.
  2. Klik op Mijn groepen.
  3. Klik onder de naam van de groep op Groep beheren.
  4. Selecteer links Informatie en vervolgens Geavanceerd.
  5. Selecteer Gezamenlijke inbox in het menu Een groepstype selecteren.
  6. (Optioneel) Selecteer andere opties om rechten te beheren.
  7. Klik op Deze groep resetten.