Overschakelen naar een andere versie voor gearchiveerde gebruikers

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Business Starter, Business Standard en Business Plus, Enterprise Standard en Enterprise Plus. Versies vergelijken

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Als u het jaarmodel gebruikt, kunt u alleen downgraden naar een andere versie als u overstapt van het jaarmodel naar het flexibele model.

Als u overstapt op een andere Google Workspace-versie, kunt u tegelijk overschakelen naar de bijbehorende versie voor gearchiveerde gebruikers. Als u al gearchiveerde gebruikers heeft, worden hun licenties voor gearchiveerde gebruikers automatisch overgezet naar uw nieuwe abonnement voor gearchiveerde gebruikers.

Welke functies raak ik kwijt?

Als u een functie kwijtraakt omdat u uw Google Workspace- en gearchiveerde gebruiker-abonnementen downgradet, kunt u gegevens kwijtraken. Als u bijvoorbeeld geen toegang meer heeft tot gegevensverlies voorkomen (Data Loss Prevention, DLP), raakt u uw DLP-regels kwijt. Als u geen toegang meer heeft tot Vault, raakt u de gegevens kwijt die momenteel worden bewaard in Vault.

Uw abonnement bepaalt of u toegang heeft tot de volgende functies:

Business Starter Business Standard Business Plus Enterprise Standard Enterprise Plus
Fundamental-gegevensregio's
Vault
DLP voor Drive
Enterprise-gegevensregio's

Uw abonnement voor gearchiveerde gebruikers overzetten

Uw abonnement voor gearchiveerde gebruikers is gekoppeld aan het bijbehorende Google Workspace-abonnement. U hoeft dus alleen uw bestaande abonnement voor gearchiveerde gebruikers over te zetten als u overstapt op een nieuw Google Workspace-abonnement. Uw abonnement voor gearchiveerde gebruikers wordt automatisch overgezet naar uw Google Workspace-abonnement om niet-overeenkomende informatie te voorkomen.

1. Volg de instructies om over te schakelen naar een andere Google Workspace-versie.
  2. Nadat u het betalingsplan heeft geselecteerd, krijgt u een pagina met informatie over het nieuwe abonnement voor gearchiveerde gebruikers.
  3. Klik op Betalen and then Bestelling plaatsen.