Uw versie voor gearchiveerde gebruikers overzetten

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Als u het jaarmodel gebruikt, kunt u alleen downgraden naar een andere versie als u overstapt van het jaarmodel naar het flexibele model.

Als u uw Google Workspace-abonnement overzet, moet u ook uw abonnement voor gearchiveerde gebruikers (GG) overzetten zodat dit overeenkomt, voordat u gebruikers kunt archiveren. Als u al gearchiveerde gebruikers heeft, worden hun GG-licenties automatisch overgezet naar uw nieuwe GG-abonnement.

Welke functies raak ik kwijt?

Uw GG-abonnement bepaalt of u toegang heeft tot de volgende functies:

G Suite Business Business Plus Enterprise Standard Enterprise Plus
Vault
Drive DLP
Gegevensregio's

Uw GG-abonnement wijzigen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de Beheerdersconsole naar Factureringand thenMeer services gebruiken.
  3. Scroll naar het juiste abonnement voor Google Workspace [versie] - Gearchiveerde gebruiker en klik op Overschakelen.
  4. Bekijk welke gevolgen deze wijziging heeft and then en klik op Aan de slag.
  5. Selecteer een betalingsplan:
    • Flexibel model: Geen langetermijnverplichting, u betaalt alleen voor het aantal gebruikers dat u iedere maand heeft en u kunt altijd gebruikers verwijderen of toevoegen.
    • Jaarmodel (maandelijkse betaling): Hiervoor is een contract van één jaar vereist. U betaalt maandelijks van tevoren voor het aantal gebruikers in het contract en u kunt altijd gebruikers toevoegen. U kunt het aantal gebruikers in het veld benodigde gebruikers verhogen. Het jaarmodel is niet beschikbaar als u downgradet naar een lagere versie.
  6. (Optioneel) Klik onder Flexibel model op Promotiecode toevoegen en voer een eventuele promotiecode in die u heeft.
  7. Klik op Betalen and then Bestelling plaatsen.