Konfigurera Kalenderinteroperabilitet

Översikt: Konfigurera Kalenderinteroperabilitet

Som administratör kan du använda Kalenderinteroperatbilitet för att tillåta Microsoft Exchange och Google Kalender att samarbeta. När du har konfigurerat Kalenderinteroperatbilitet kan dina användare se status om tillgänglighet för andra användare i båda kalendersystemen.

Innan du börjar

Kontrollera att alla systemkrav är uppfyllda för Kalenderinteroperatbilitet. Läs mer

Konfigurationssteg

1. Välj om du vill använda ett domänalias
  2. Tillåt kalenderanvändare att se Exchange-tillgänglighetsdata
  3. Tillåt Exchange-användare att se tillgänglighetsdata för Google Kalender
  4. Verifiera inställningen för användartillgänglighet
  5. Tillåt kalenderanvändare att boka Exchange-resurser (valfritt)

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.