Enterprise-versies

Premium beveiliging en geavanceerde functies voor een onbeperkt aantal gebruikers

Google Workspace biedt oplossingen voor grote organisaties met flexibele opslagopties, geavanceerde functies voor videovergaderingen en zakelijke beveiliging en naleving.

Aanmelden

U kunt de Enterprise-versies kopen via Google Sales.

Meer informatie en aan de slag

Upgraden naar een Enterprise-versie

Als u een Google Workspace Business-versie heeft, kunt u makkelijk upgraden naar een Enterprise-versie.

NU UPGRADEN   VERSIES VERGELIJKEN

Met de Enterprise-versies krijgt u een onbeperkt aantal gebruikers en geavanceerde functies, zoals:

Zakelijke beveiliging

• Verbeterde beveiliging voor Google Drive en Gmail met gegevensverlies voorkomen (Data Loss Prevention, DLP). Scannen op gevoelige informatie, zoals creditcardnummers of burgerservicenummers, en voorkomen dat deze worden gedeeld. Meer informatie
  • Uw organisatie beschermen met beveiligingsanalyses, praktische tips en de mogelijkheid om beveiligingsincidenten op te lossen in het beveiligingscentrum. Meer informatie
  • Regels instellen om schadelijke bijlagen te detecteren in een virtuele omgeving met sandbox-beveiliging. Meer informatie
  • Makkelijk uw LDAP-gebaseerde apps en services koppelen met Cloud Identity of Google Workspace via Secure LDAP. Meer informatie
  • Meer inzicht krijgen in de acties die Google-medewerkers hebben uitgevoerd met betrekking tot uw gegevens, met Access Transparency. Meer informatie
  • Mobiele apparaten die eigendom zijn van het bedrijf beheren met Apple Business Manager en Android Zero Touch. Meer informatie
  • Verbeterde desktopbeveiliging voor Windows gebruiken om op afstand Windows-instellingen toe te passen op de apparaten van gebruikers en deze apparaten te beheren. Meer informatie
  • Gedetailleerd beleid voor toegangsbeheer maken voor Google Workspace- en SAML-apps op basis van kenmerken als gebruikersidentiteit, apparaatbeveiligingsstatus, IP-adres en geolocatie, met contextbewuste toegang. Meer informatie

Hoogwaardige beheerfuncties

• In afbeeldingen scannen naar tekst om te zorgen dat vertrouwelijke gegevens in gescande afbeeldingen het bedrijf niet verlaten. Meer informatie
  • Een archiveringsproduct van derden gebruiken om belangrijke e-mails te zoeken en op te slaan. Meer informatie
  • Gmail-logboeken analyseren in BigQuery met geavanceerde en aangepaste zoekopdrachten. Meer informatie
  • Taken voor mobiel apparaatbeheer automatiseren door aangepaste regels in te stellen die worden getriggerd door verdachte gebeurtenissen. Meer informatie
  • Gebruikersregistratie automatiseren, apps autoriseren en regels voor mobiel apparaatbeheer instellen met Cloud Identity Premium. Meer informatie

Bedrijfsbrede samenwerking

• Vergaderen op bedrijfsniveau met maximaal 500 deelnemers en livestreaming. Meer informatie
  • Google Meet-sessies opnemen en delen in Drive. Meer informatie
  • Gegevens uit een spreadsheet analyseren, visualiseren en delen met gekoppelde bladen. Meer informatie

Bevat ook

• Enhanced support: Standard Support met snellere reactietijden, 24/7 prioriteitssupport, en Premium Support beschikbaar als upgrade. Meer informatie
  • AppSheet Core: Hiermee kan iedereen in uw organisatie apps maken zonder te coderen. Meer informatie