G Suite Enterprise-versie

Uitgebreide reeks zakelijke apps met verbeterde beveiliging, functies en aanpassingsmogelijkheden

De G Suite Enterprise-versie bevat alles wat beschikbaar is in G Suite Business, plus de onderstaande functies.

Prijs: $ 25 per gebruiker per maand (of het equivalent daarvan in ondersteunde lokale valuta's).

In aanmerking komende non-profitorganisaties kunnen korting krijgen.

Voordat u upgradet naar G Suite Enterprise

Als u al Google Vault heeft: volg deze stappen voordat u upgradet naar G Suite Enterprise om te zorgen dat u niet per ongeluk gegevens kwijtraakt.

Upgraden vanuit G Suite Basic of Business

U kunt G Suite Enterprise ook aanschaffen via een Google-salesmedewerker of een lokale reseller.

Verbeterde beveiliging

• Verbeterde Google Drive-beveiliging met gegevensverlies voorkomen (Data Loss Prevention, DLP). Voeg een aanvullende beschermingslaag toe, zodat gevoelige informatie niet in de verkeerde handen valt. Meer informatie
  • E-mailverkeer scannen op specifieke content met gegevensverlies voorkomen (Data Loss Prevention, DLP) (zoals creditcard- of burgerservicenummers) en beleidgebaseerde acties instellen die worden uitgevoerd als deze content wordt gedetecteerd met DLP voor e-mails. Meer informatie
  • Toegang tot het beveiligingscentrum. Meer informatie
  • Regels instellen om schadelijke bijlagen te detecteren met sandbox-beveiliging. Meer informatie
  • S/MIME-versleuteling gebruiken om e-mails beter te beveiligen. Meer informatie
  • Transparantie verbeteren met logboeken die vrijwel in realtime worden bijgehouden en goedkeuringstools. Meer informatie
  • Gmail integreren met archiveringstools van derden. Meer informatie
  • Het gebruik van beveiligingssleutels afdwingen voor gebruikers. Meer informatie

Hoogwaardige beheerfuncties

• Scannen op tekst in afbeeldingen. Identificeer vertrouwelijke gegevens in gescande afbeeldingen en zorg dat deze gegevens het bedrijf niet verlaten. Meer informatie
  • Een archiveringsproduct van derden gebruiken om belangrijke e-mails te zoeken en op te slaan. Meer informatie
  • Gmail-logboeken analyseren in BigQuery met geavanceerde en aangepaste zoekopdrachten. Meer informatie
  • Taken voor mobiel apparaatbeheer automatiseren door aangepaste regels in te stellen die worden getriggerd door verdachte gebeurtenissen. Meer informatie
  • Gebruikersregistratie automatiseren, apps autoriseren en regels voor mobiel apparaatbeheer instellen met Cloud Identity Premium. Meer informatie

Bedrijfsbrede samenwerking

• Vergaderen op bedrijfsniveau met maximaal 250 deelnemers in een videovergadering. Meer informatie
  • Hangouts Meet-sessies opnemen en delen in Drive. Meer informatie
  • Toegang tot zakelijke beveiliging van Cloud Identity, app-beheer en apparaatbeheerservices. Meer informatie