Om nya Google Sites

Den här artikeln riktar sig till administratörer som använder den nya versionen av Google Sites (med knappen Publicera uppe till höger). Få administratörshjälp för klassiska Google Sites.

Eftersom nya Sites är en Google Drive-tjänst avgör delningsinställningarna för Drive även hur människor kan dela och publicera sina webbplatser.

Hur kan jag komma igång med Sites?

Aktivera eller inaktivera Sites

Du kan inaktivera åtkomsten till Sites eller inaktivera andras möjlighet att skapa webbplatser.

Obs! Nya Sites är aktiverat som standard så ingen åtgärd krävs om du inte inaktiverar det och vill aktivera det igen.

Hantera delning och andra alternativ

Eftersom nya Sites är en del av Drive kan du definiera användaralternativ (som delning) med inställningarna för Drive

Support för dina användare av Sites

Se till att användarna kommer igång snabbt med lättföljda vägledningar och snabbstartvideor.