Skicka idéer för Google Workspace

Om du har en idé för en Google Workspace-produkt kan du skicka in den i Funktionsidéer i Google Workspace för administratörer-gruppen. Andra i gruppen se dina idéer och rösta upp eller kommentera om de gillar dem.

Vem kan skicka in en funktionsidé?

Administratörer och användare i organisationen som har ett hanterat Google-konto, till exempel Google Workspace eller Cloud Identity, och fullt kontrakterade partner kan skicka in en funktionsidé.

Skicka in en funktionsidé

Viktigt! Innan du kan visa eller skicka in funktionsidéer måste gruppens administrationsteam verifiera användarnamnet och lösenordet. Det kan ta upp till två arbetsdagar att få åtkomst till funktionsidéer.

1. Öppna Funktionsidéer och klicka på Logga in för att ställa en fråga högst upp.
  2. Logga in och klicka på Skicka begäran om att gå med.
  3. Sök på sidan för funktionsidéer och kontrollera om din idé redan finns. För Idéer efter produktkategori kan du klicka på en idé för att kontrollera om den redan har lagts upp.
  4. Om du ser en idé som liknar din kan du rösta upp den istället för att publicera en dubblett.
  5. Om din idé inte finns med klickar du på Skicka in en funktion och anger funktionsdetaljerna.
  6. Lägg till en produktkategori för att göra det enklare att hitta idén.
  7. Klicka på Lägg upp.

Lägg inte upp en funktionsidé utanför Funktionsidéer. Idéer som har lagts upp felaktigt kan tas bort.