Skicka idéer för Google Workspace

Om du har en idé om en Google Workspace-produkt kan du skicka in den i Google Workspace Feature Ideas-gruppen. Andra i gruppen se dina idéer och rösta upp eller kommentera om de gillar dem.

Vem kan skicka in en funktionsidé?

Alla kunder som använder G Suite i sin produktion och fullt kontrakterade partner kan skicka in en funktionsidé.

Skicka in en funktionsidé

Viktigt! Innan du kan visa eller skicka in funktionsidéer måste gruppens administrationsteam verifiera användarnamnet och lösenordet. Det kan ta upp till två arbetsdagar innan du får åtkomst till gruppen för funktionsidéer.

1. Gå till Google Workspace Feature Ideas-gruppen
  2. Längst upp till höger klickar du på Logga in och ställ en fråga
  3. Du får åtkomst till gruppsidan genom att klicka på Skicka begäran om att få gå med (det kan ta upp till två arbetsdagar att få åtkomst).
  4. Sök i gruppen för funktionsidéer och kontrollera om din idé redan finns. Du kan även klicka på en idé under Idéer efter produktkategori och kontrollera om din idé redan har publicerats.
  5. Om du ser en idé som liknar din kan du rösta upp den istället för att publicera en dubblett.
  6. Om din idé inte finns med klickar du på Skicka in en funktion och anger funktionsdetaljerna.
  7. Lägg till en produktkategori för att göra det enklare att hitta idén.
  8. Klicka på Lägg upp.

Din idé kommer då att vara tillgänglig för andra medlemmar i gruppen så att de kan läsa om och rösta på den.

Publicera inte en funktionsidé utanför Google Workspace Feature Ideas-gruppen. Idéer som publiceras felaktigt kan tas bort.