Foutcodes van de gegevensmigratieservice

U kunt de volgende foutcodes zien als u de gegevensmigratieservice gebruikt.

Zie Foutmeldingen van de gegevensmigratieservice voor meer informatie over de foutmeldingen die u kunt zien als u de gegevensmigratieservice gebruikt.

Foutcode Informatie en probleemoplossing
11001 Ongeldig verzoek of reactie. Volg de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
11002 Ongeldige reactie van Exchange-server. Volg de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
11003 Controleer of de Exchange-URL geldig is. Zie Migreren vanuit een EWS-omgeving voor meer informatie.
11004 Deze fout kan tijdelijk zijn. Controleer of u verbinding kunt maken met de Exchange-server via de Remote Connectivity Analyzer-tool van Microsoft.
11007 Controleer of u verbinding kunt maken met de Exchange-server via de Remote Connectivity Analyzer-tool van Microsoft.
11008 Ongeldige reactie bij het lezen vanaf de Exchange-server. Volg de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
11009 De gegevensmigratieservice werkt sneller dan de limieten van het bronsysteem. U kunt dit oplossen door de migratiesnelheid aan te passen. Zorg dat de bronserver het aantal verbindingen aankan dat u selecteert.
11010 De Exchange-mailbox is ongeldig of gedeactiveerd. Volg de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
11011 Ongeldige Exchange-map of onvoldoende rechten om de map te openen. Volg de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
11012 Fout bij verbinding maken met de Exchange-server. Volg de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
11013 Fout bij communiceren met de Exchange-server. Volg de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
11016 Controleer de nabootsingsrechten van het rolaccount. Zie Migreren vanuit een EWS-omgeving voor meer informatie.
11017 Zet het account op de Exchange-server aan en probeer het opnieuw.
11018 De Exchange-server meldt dat een van de mappen in het postvak beschadigd is en niet kan worden gemigreerd.

Bekijk in de Exchange-documentatie hoe u het probleem met de beschadigde map kunt oplossen. Volg daarna de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.

11019 De Exchange-server meldt dat een deel van of alle gegevens in het postvak beschadigd zijn en niet kunnen worden gemigreerd.

Bekijk in de Exchange-documentatie hoe u het probleem met de beschadigde gegevens kunt oplossen. Volg daarna de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.

11020 Controleer of de gebruiker bestaat in Microsoft Active Directory. Volg daarna de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
11021 Uw beheerdersaccount heeft niet de juiste nabootsingsrechten. Zie Migreren vanuit een EWS-omgeving voor meer informatie.
11022 Uw beheerdersaccount heeft niet de juiste nabootsingsrechten voor de Client Access-server. Controleer de instellingen voor nabootsing van identiteit voor Exchange. Zie Migreren vanuit een EWS-omgeving voor meer informatie.
11023 Er is een onverwachte fout opgetreden toen Google probeerde te verifiëren met de Exchange-server. Dit heeft een van de volgende oorzaken:
  • Het serviceaccount waarop de app-pool van Exchange Web Services (EWS) wordt uitgevoerd, is niet goed ingesteld.
  • EWS kan niet communiceren met de directory.
  • Een trust tussen forests is niet correct ingesteld.

Volg de stappen voor probleemoplossing onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.

11024 De virtuele Exchange-directory is niet ingesteld. Bekijk in de Microsoft-documentatie hoe u een virtuele directory kunt maken.
11025 Controleer of de door u opgegeven EWS-URL toegankelijk is met de Microsoft Remote Connectivity Analyzer-tool. Start de migratie vervolgens opnieuw.
11026 Het SSL-certificaat is niet geïnstalleerd of niet correct geïnstalleerd op de bronserver. Zie Het TLS-certificaat instellen voor meer informatie.
11028

Interne serverfout. Deze fout is meestal tijdelijk.

Als het probleem aanhoudt, kan dit betekenen dat de gegevensmigratieservice werkt met een snelheid die de limieten van het bronsysteem overschrijdt. U kunt dit probleem oplossen door de migratiesnelheid aan te passen. Zorg dat de bronserver het aantal verbindingen aankan dat u selecteert.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met Google Workspace-support voor gedetailleerde probleemoplossing.

11029 De vereiste TLS-versies worden niet ondersteund op de bronserver. Zorg dat TLS 1.2 wordt ondersteund op de server.
12001 De gebruiker is mogelijk verwijderd uit Google Workspace terwijl de migratie werd uitgevoerd. Controleer de gebruiker en start de migratie opnieuw.
13001 Interne serverfout. Sluit de migratie af en start deze opnieuw.
13002 Interne verificatiefout. Sluit de migratie af en start deze opnieuw.
13008 Interne communicatiefout. Sluit de migratie af en start deze opnieuw.
15005 Als u deze foutmelding krijgt, moet u controleren of uw domein is geverifieerd.

Het probleem is meestal tijdelijk, maar als het na een uur aanhoudt, neem dan contact op met Google Workspace-support.

15008 Interne serverfout. Sluit de migratie af en start deze opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met Google Workspace-support.
15011 Interne verbindingsfout. Er is een probleem opgetreden bij de communicatie met de brone-mailserver. Controleer de stappen in uw migratie.
15012 Dit is meestal een tijdelijke fout. Stop de migratie, wacht 5 minuten en start de migratie opnieuw.
15014 Het aantal bronmappen overschrijdt het aantal toegestane labels in Gmail. Verminder het aantal mappen en probeer het opnieuw. Zie Labels maken om Gmail te ordenen voor meer informatie over Gmail-labels.
15024 De mappen Concepten en Verzonden zijn niet gevonden. Controleer de IMAP-zichtbaarheid van de mappen Concepten en Verzonden op de bronserver en probeer het opnieuw.
17008
Deze fout treedt mogelijk op vanwege een technisch probleem met de gegevensmigratie voor Exchange Online (Microsoft 365). Sluit de migratie af en start deze opnieuw.
17009 De toegangstoken kan niet worden gemaakt of de verificatie is verlopen. Sluit de migratie af en start deze opnieuw. Voer dan de stappen uit in Instellen en migreren uit Gmail.
17018 Ongeldige verificatiegegevens bij migratie vanuit Exchange Online (Microsoft 365).

Sluit de migratie af en start deze opnieuw.

18001 De gegevensmigratieservice werkt sneller dan de limieten van het bronsysteem. U kunt dit oplossen door de migratiesnelheid aan te passen. Zorg dat de bronserver het aantal verbindingen aankan dat u selecteert.
18002

De IMAP-map kan niet worden geopend. Controleer de Google IP-adresbereiken voor uitgaande e-mailservers en zorg dat de IMAP-server een verbinding met deze bereiken kan accepteren. Bekijk indien nodig de aanvullende installatiestappen voor migraties vanuit HCL Domino of Gmail. Controleer vervolgens of alle mappen in de mailbox van de betreffende brongebruiker kunnen worden geopend met IMAP. Controleer dit met een IMAP-mailclient, zoals Mozilla Thunderbird of Apple Mail.

18003 Tijdelijke fout. Het kan helpen als u het aantal parallelle verbindingen met de bronserver verhoogt.
18004 Kan geen verbinding maken met de IMAP-mailbox. Volg de stappen in Uw bronaccount voorbereiden.
18005 De berichtindeling bevat een ongeldige MIME-indeling. Het bericht kan niet worden geïmporteerd naar Gmail. Als tijdelijke oplossing kunt u het bericht handmatig doorsturen van de bronmailbox naar de doelmailbox.
18006 De IMAP-server is bezet. Tijdelijke fout.

Dit kan gebeuren als u migreert vanuit Gmail of Google Workspace en een Gmail-label in het bronaccount niet-ondersteunde Unicode-tekens bevat, waaronder ideografische spaties en vaste spaties.

Wijzig de naam van de betreffende labels in het bronaccount voordat u de migratie start. Zet na de migratie de oorspronkelijke naam terug in zowel de bron- als de doelmailbox.

18010 De IMAP-server is bezet. Dit is meestal een tijdelijke fout.
18011 De gegevensmigratieservice kan geen gegevens lezen in een IMAP-map. De map is wellicht beschadigd.
18014

De standaard persoonlijke naamruimte van de gebruiker is niet goed ingesteld.

Ga als volgt te werk om de persoonlijke naamruimte te controleren:

1. Log in op uw IMAP-server met een SSL-protocoltoolkit, zoals OpenSSL.
  2. Log in op het account van de brongebruiker.
  3. Voer een opdracht voor de naamruimte in om de configuratie van de naamruimte te controleren.

Bijvoorbeeld: A001 NAMESPACE

Bekijk de documentatie van de Internet Engineering Task Force over IMAP4-naamruimte en de documentatie van uw IMAP-server.

18015 De migratieservice kan geen verbinding maken met het bron-Gmail-account. Controleer of u de stappen om een persoonlijk Gmail-account te maken heeft voltooid en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, zet u inlogchallenges tijdelijk uit voor een gebruiker.
18016 IMAP is uitgezet voor het bron-Gmail-account. Ga naar de stappen om een persoonlijk Gmail-account te maken voor meer informatie over hoe u IMAP aanzet.
18017

Deze foutmelding kan in de volgende situaties worden getoond:

• Uw IMAP-inloggegevens zijn ongeldig. Controleer de gebruikersnaam en het wachtwoord en probeer het opnieuw.
  • Een gebruikersaccount in het brondomein is opgeschort. Herstel het gebruikersaccount en probeer het opnieuw. Zie Een opgeschorte gebruiker herstellen voor meer informatie.

Als het probleem aanhoudt, kiest u een van de volgende opties, afhankelijk van waaruit u migreert:

• Ik migreer vanuit een bestaand Google Workspace-account:
    1. Zorg dat u de instelstappen voor bestaande Google Workspace-accounts heeft uitgevoerd.
    2. Als het probleem aanhoudt of als u verificatie in 2 stappen gebruikt, kunt u gegevens migreren alsof u migreert vanuit Gmail.

Zie Instellen en migreren uit Gmail (en probeer indien nodig de stap om problemen met Gmail op te lossen hieronder).

• Ik migreer vanuit een persoonlijk Gmail-account (eindigt op @gmail.com):
    1. Zorg dat u de voorbereidende stappen voor Gmail heeft uitgevoerd.
    2. Als het probleem aanhoudt, volgt u de stappen voor foutcode 18020.
  • Als u migreert vanuit een andere IMAP-provider, vraagt u uw serviceprovider of systeembeheerder om hulp.
18020

De verbinding met Gmail via IMAP is mislukt.

Voor het bronaccount is veiligere verificatie vereist, omdat verificatie in 2 stappen aanstaat voor het account. Ga als volgt te werk om te migreren met veiligere verificatie:

1. Sluit de migratie af.

Zie Een migratie pauzeren, annuleren of afsluiten voor meer informatie.

2. Start de migratie opnieuw en selecteer Gmail als de migratiebron.
  3. Voeg het bronaccount toe en volg de instructies om toegang te geven.

Als u de stappen hierboven niet kunt uitvoeren, maakt u een app-wachtwoord in het bronaccount. Gebruik dit wachtwoord in plaats van uw normale wachtwoord als u het bronaccount toevoegt in de gegevensmigratieservice. Zie Inloggen met app-wachtwoorden voor meer informatie.

Opmerking: De gegevensmigratieservice vereist niet dat u verificatie in 2 stappen uitzet of minder goed beveiligde apps toegang geeft.

19005 Controleer of de migratieclient voldoende rechten heeft om de contacten van de gebruiker te lezen en te schrijven.
19007 De gebruiker heeft de opslaglimieten voor persoonlijke externe contacten overschreden.
19008 Google Workspace-gebruikersaccount is verwijderd. Controleer of het gebruikersaccount moet worden verwijderd en voer de migratie opnieuw uit.
21004 Er is een fout opgetreden bij het uploaden van een bericht. Als het na meerdere pogingen niet lukt, wordt het bericht niet gemigreerd.
21010 De Gmail-service is niet aangezet voor de gebruiker. POP en IMAP aan- en uitzetten voor gebruikers in Google Workspace.
25002 Interne serverfout. Sluit de migratie af en start deze opnieuw.
26001 Volg de stappen onder Migreren vanuit een EWS-omgeving.
26003 Een e-mail met bijlagen groter dan 25 MB (totale berichttekst overschrijdt 35.882.577 bytes) kan niet worden gemigreerd.
26007 Inconsistente mapvermeldingen van de Exchange-server. Voer de migratie uit terwijl de server niet wordt gebruikt. Als het probleem aanhoudt, voert u een IMAP-migratie uit volgens de stappen in IMAP-server.
27004 Er is een ongeldige invoer in de toewijzing van deelnemers aan een agenda-afspraak. Corrigeer de invoer en start de migratie opnieuw. Zie csv-bestanden gebruiken met de gegevensmigratieservice voor meer informatie.
27005 De agenda die eigenaar is van de afspraak, is niet gemigreerd naar Google Workspace. Neem contact op met Google Workspace-support.
27006 De afspraak is wellicht beschadigd of bepaalde vereiste gegevens ontbreken.
27007 De secundaire agenda kan niet worden gemaakt in Google Workspace.
27008

Afspraken zijn niet gemigreerd omdat de deelnemer geen deelnemer of organisator van de afspraak is. Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

• Controleer in het ICS-bestand van het bronaccount of de gemigreerde gebruiker deelneemt aan de afspraak.
  • Controleer of de gebruiker aliassen heeft op de bronserver die niet bestaan in Google Workspace. Als de aliassen ontbreken, voegt u ze toe aan Google Workspace
36012 Een tijdelijke fout die optreedt als de gegevensmigratieservice een bericht opvraagt via de Gmail API. Laat het systeem het opnieuw proberen.

Als u foutcodes ziet die hier niet worden vermeld, neemt u contact op met Google Workspace-support.