Lägg till information om lösenordsåterställning för användarna

Om du vill säkerställa att användarna kan nå dig eller en annan administratör inom organisationen när de behöver hjälp med att få tillgång till sitt konto i Google for Work lägger du till dina kontaktuppgifter på användarnas inloggningssida. Om en användare glömmer sitt lösenord kan han/hon då klicka på Behöver du hjälp? på inloggningssidan och hitta rätt telefonnummer, e-postadress eller annan metod för att få hjälp från din personal.

Så här lägger du till kontaktuppgifter på inloggningssidan:

1. Logga in på Googles administratörskonsol.
  2. I översikten klickar du på Företagsprofil > Profil.
  3. I avsnittet Kontaktuppgifter lägger du till en e-postadress, ett telefonnummer eller andra uppgifter om hur du kontaktar en administratör.
  4. Klicka på Spara ändringar.

När en användare kontaktar dig om ett bortglömt lösenord läser du Återställ en användares lösenord.