Lägg till information om lösenordsåterställning för användarna

Om du vill säkerställa att användarna kan nå dig eller en annan administratör inom organisationen när de behöver hjälp med att komma åt sitt Google-företagskonto lägger du till dina kontaktuppgifter på användarnas inloggningssida. Om en användare glömmer sitt lösenord kan han/hon då klicka på Behöver du hjälp? på inloggningssidan och hitta rätt telefonnummer, e-postadress eller annan metod för att få hjälp från din personal.

Så här lägger du till kontaktuppgifter på inloggningssidan:

1. Logga in på Googles administratörskonsol.
  2. I översikten klickar du på Företagsprofil > Profil.
  3. I avsnittet Användarsupport lägger du till en e-postadress, ett telefonnummer eller andra uppgifter om hur du kontaktar en administratör.
  4. Klicka på Spara ändringarna.

När en användare kontaktar dig om ett glömt lösenord läser du Återställa en användares lösenord.