Nya grupper visas inte i katalogen Grupper

Den här sidan är till för administratörer. Om du vill hantera grupper för ditt eget konto besöker du hjälpen om Google Grupper. ” ”

Grupper som du eller användarna skapar visas kanske inte i katalogen Grupper och de visas inte när du söker efter dem.

Kontrollera Grupper-katalogen

För närvarande visas inte nya grupper i en organisations gruppkatalog förrän ca 6 timmar efter att du skapat dem. Om du använder Admin SDK Directory API eller Google Cloud Directory Sync för att skapa många grupper (exempelvis flera hundra) kan det ta längre tid innan alla grupper visas. Det beror på antalet grupper och hur du har konfigurerat API eller Directory Sync.

Kontrollera katalogen Grupper efter sex timmar och säkerställ att grupperna har lagts till. Om du använde Admin SDK Directory API eller Google Cloud Directory Sync kontrollerar du katalogen Grupper regelbundet under de följande dagarna.

Planera i förväg för massöverföringar till Grupper

När du skapar flera Google Grupper samtidigt med Googles API kan det hända att grupperna inte visas direkt i katalogen. Det tar mellan 1 och 3 dagar innan Google Grupper som överförts med API:t visas i katalogen.

Planera överföringen av grupper med hänsyn tagen till att grupperna först visas i katalogen nästa dag och att det kan ta upp till tre dagar innan de visas. Alternativt kan du skapa grupper med hjälp av webbgränssnittet.

Redigera åtkomstinställningarna för att göra grupper synliga i katalogen Grupper

Grupper som du skapade innan du aktiverade Google Groups for Business visas inte i katalogen Grupper som standard. Denna standardinställning bidrar till att förhindra att privata grupper oavsiktligt visas för alla användare i domänen.

Du måste ändra åtkomstinställningarna om grupperna ska visas i gruppkatalogen. Läs mer.