Nieuwe groepen worden niet weergegeven in de Groepsdirectory

Deze pagina is voor beheerders. Als u groepen voor uw eigen account wilt beheren, gaat u naar het Helpcentrum van Google Groepen. " "

Groepen die door u of uw gebruikers worden gemaakt, worden niet weergegeven in de Groepsdirectory en worden niet gevonden als ernaar wordt gezocht.

De Groepsdirectory controleren

Momenteel worden nieuwe groepen pas ongeveer zes uur nadat ze zijn gemaakt, weergegeven in de Groepsdirectory van een organisatie. Als u de Admin SDK Directory API of Google Cloud Directory Sync gebruikt om een groot aantal groepen te maken (bijvoorbeeld enkele honderden), kan het langer duren voordat alle groepen worden weergegeven, afhankelijk van het aantal groepen en de manier waarop u de API of Directory Sync heeft ingesteld.

Controleer na zes uur of de groepen zijn toegevoegd aan de Groepsdirectory. Als u de Admin SDK Directory API of Google Cloud Directory Sync heeft gebruikt, controleert u in de komende dagen regelmatig de Groepsdirectory.

Vooruit plannen om groepen met meerdere tegelijk te uploaden

Als u Google-groepen met meerdere tegelijk maakt via de API van Google, worden de groepen wellicht niet meteen weergegeven in de directory. Het duurt één tot drie dagen voordat Google-groepen die zijn geüpload met de API worden weergegeven in de directory.

Houd er bij het plannen van de groepsupload rekening mee dat de groepen pas de volgende dag beginnen te verschijnen in de directory en dat het drie dagen kan duren voordat ze allemaal worden weergegeven. Als alternatief kunt u groepen maken met de webinterface.

De toegangsinstellingen bewerken om groepen zichtbaar te maken in de Groepsdirectory

Groepen die u heeft gemaakt voordat u Google Groepen voor bedrijven inschakelde, worden niet automatisch standaard weergegeven in de Groepsdirectory. Deze standaardinstelling helpt voorkomen dat privégroepen per ongeluk zichtbaar worden voor alle gebruikers in uw domein.

Als u wilt dat deze groepen worden weergegeven in de Groepsdirectory, moet u de toegangsinstellingen van de groepen bewerken. Meer informatie

Heb je meer hulp nodig?

Neem contact op met Google Workspace-support.