Instellingen voor Google Groepen voor bedrijven staan niet in de Beheerdersconsole

Deze pagina is voor beheerders. Als u groepen voor uw eigen account wilt beheren, gaat u naar het Helpcentrum van Google Groepen.
Hiervoor moet u Google Groepen voor bedrijven aanzetten." "

Ga als volgt te werk als de instellingen voor Google Groepen voor bedrijven niet worden weergegeven in de Beheerdersconsole:

• Zorg dat de service is ingeschakeld voor de organisatie op het hoogste niveau.
  • Wijzig de taal van de Beheerdersconsole in Engels. Instellingen voor Google Groepen voor bedrijven zijn alleen beschikbaar in het Engels. Als u de Beheerdersconsole in een andere taal bekijkt, worden de instellingen niet weergegeven.

De taal van de Beheerdersconsole instellen op Engels

De taal van de Beheerdersconsole wijzigen
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op uw computer naar de pagina Zoekinstellingen.
  3. Klik links op Talen.
  4. Wijzig onder Welke taal moeten Google-producten gebruiken? de taal in Engels.
  5. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

Nadat u de taalvoorkeuren heeft gewijzigd, sluit u de browser en opent u deze opnieuw.

Beschikbare talen

In de Beheerdersconsole wordt de taal gebruikt die u heeft gekozen in de instellingen van uw Google-account. Bekijk de beschikbare talen voor de Beheerdersconsole in Een taal kiezen voor de Beheerdersconsole.

Problemen met het wijzigen van de taal oplossen
  • Het wijzigen van de taal is mislukt: Als uw Google-account niet wordt weergegeven in de taal die u heeft geselecteerd, wist u het cachegeheugen en de cookies van de browser en probeert u de taal nogmaals in te stellen.

Opmerking: Als u de cookies verwijdert, worden ook de opgeslagen instellingen verwijderd voor andere sites die u heeft bezocht.

• Mijn taal wordt niet vermeld: Als u momenteel een primaire taal kiest die niet wordt ondersteund door bepaalde producten, vragen we u wellicht een alternatieve taal te selecteren. Indien nodig wordt de alternatieve taal weergegeven onder uw primaire taal. U kunt deze optie wijzigen in het gedeelte Taal van uw Google-account.

Meer informatie over het wijzigen van de taalinstelling.

Heb je meer hulp nodig?

Neem contact op met Google Workspace-support.