Gemini voor Google Workspace

Gemini voor Google Workspace is een krachtige samenwerkingspartner die dienst kan doen als coach, denkpartner, inspiratiebron en productiviteitsbooster, terwijl gebruikers en organisaties de controle houden over hun gegevens. Het afgelopen jaar hebben meer dan een miljoen mensen en duizenden bedrijven generatieve AI in Workspace gebruikt.

Download Gemini voor Google Workspace

Gemini Enterprise

Gemini Enterprise, voorheen de add-on Duet AI for Workspace Enterprise, biedt klanten Gemini in hun Workspace-apps en een nieuwe zelfstandige functie waarmee gebruikers kunnen chatten met Gemini (gemini.google.com). Gemini Enterprise bevat zakelijke gegevensbescherming. Deze add-on is bedoeld voor veelgebruikers van generatieve AI en geeft gebruikers volledige toegang tot alle functies. Gemini Enterprise bevat ook AI-gestuurde vergaderingen waarin Gemini ondertiteling kan vertalen in meer dan 100 talenparen.

Gemini Business

Gemini Business biedt vergelijkbare beschikbaarheid en voordelen, waardoor klanten Gemini kunnen gebruiken in hun Workspace-apps en toegang krijgen tot de nieuwe zelfstandige chatfunctie van Gemini (gemini.google.com) met zakelijke gegevensbescherming. Voor de add-on Gemini Business gelden maandelijkse gebruikslimieten die voldoen aan de behoeften van gemiddelde zakelijke gebruikers.

Nieuwe en bestaande klanten kunnen Gemini voor Google Workspace bestellen. Er gelden beperkingen en bepaalde vereisten.

Aanmelden en instellen:Aan de slag

Functies die nu al beschikbaar zijn

Met Gemini voor Google Workspace kunnen organisaties beter dan ooit tevoren content maken, communiceren en samenwerken.

Gemini (gemini.google.com)

• Een van onze krachtigste AI-modellen, 1.0 Ultra: Kan veel beter redeneren, instructies volgen, programmeren en creatief samenwerken.
  • Een natuurlijkere manier om te ontdekken en dieper in te gaan op belangrijke taken: Brainstorm effectief, verfijn uw manier van denken en ontdek nieuwe perspectieven door met Gemini te chatten.
  • Naadloze workflowintegratie: Maak uw werk makkelijker door de inzichten en creaties die Gemini heeft gegenereerd toe te voegen aan Google Workspace-apps.
  • Ontworpen voor zeer complexe taken: Gemaakt om snel verschillende soorten invoeren, waaronder tekst, afbeeldingen en code, te begrijpen en erop te reageren.
  • Bevat zakelijke gegevensbescherming: Uw inzendingen worden niet gebruikt om modellen te trainen en worden niet gecontroleerd door mensen. Meer informatie over toegang tot Gemini

Probeer Gemini nu uit. Ontdek onze voorbeeldprompts.

Help me met schrijven

In Google Documenten en Gmail kunt u Gemini voor Google Workspace gebruiken om zakelijke documenten en e-mails te schrijven en te verfijnen.

Help me met ontwerpen

Gebruik Gemini in Google Presentaties om aangepaste afbeeldingen te maken. Beschrijf in een prompt de afbeelding die u wilt hebben. Gemini genereert dan opties die u kunt toevoegen aan een dia.

Ga naar Afbeeldingen maken met Gemini.

Help me met ordenen

In Google Spreadsheets kunt u Gemini voor Google Workspace gebruiken om uw spreadsheetgegevens te ordenen en te verwerken.

• Met Gemini kunt u projecten of evenementen organiseren, zoals een taaktracker of de agenda van een conferentie. Voer een prompt in waarin u beschrijft wat u wilt organiseren. Gemini stelt een aangepaste tabel voor met tijdelijke aanduidingen voor gegevens die u kunt invoegen in een spreadsheet. Ga naar Ordenen met Gemini
  • Maak handmatige tekstverwerkingstaken makkelijker. Gemini detecteert automatisch onvolledige kolomparen en voorspelt de resterende waarden. De functie kan een kolom met feedbackcategorieën invullen gebaseerd op bestaande gegevens. Ga naar Verbeterde SmartFill met AI in Google Spreadsheets.

Help me verbinding te maken

Doe het volgende met Gemini voor Google Workspace in Google Meet:

• Maak aangepaste achtergrondafbeeldingen. Vraag Gemini bijvoorbeeld om een illustratie van een magisch bos te maken.
  • Gebruik studio-uitstraling om een afbeelding van lage kwaliteit om te zetten in studiokwaliteit door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door te weinig licht of een webcam van lage kwaliteit.
  • Gebruik studiobelichting om professionele belichting in uw videofeed na te bootsen, zodat u perfect verlicht bent tijdens de vergadering.
  • Gebruik studiogeluid om de audiobeleving in Meet te verbeteren. Uw oorspronkelijke stem wordt hersteld door ontbrekende of vervormde frequenties opnieuw te creëren en de juiste balans te vinden.
  • Gebruik vertaalde ondertiteling om taalbarrières weg te nemen en Meet-videogesprekken inclusiever te maken voor betere samenwerking. [Alleen Gemini Enterprise]

Voor Google Workspace-beheerders

Als beheerder kunt u het volgende doen:

• Stel AI-classificatie van uw gevoelige gegevens in. Nadat u een model heeft getraind, kan Gemini automatisch labels toepassen op zowel nieuwe als bestaande bestanden in Google Drive. [Bètafunctie, alleen voor Gemini Enterprise]