Google Workspace-tillägg

Du kan köpa följande funktioner som tillägg till Google Workspace-utgåvan:

Om du vill använda ett tillägg måste organisationens Google Workspace-prenumeration vara aktiv.

Supportuppgraderingar

Uppgradera från supporten för Google Workspace Standard för förbättrade service- och svarstider. Läs mer om dessa supporterbjudanden.

Standardsupport Utökad support* Premium-support
Kostnad Kostnadsfri Kontakta säljavdelningen
Multikanalsupport
Servicenivåmål för P1-supportärenden 4 timmar 1 timme    15 minuter
Support dygnet runt veckans alla dagar P1-ärenden   P1-, P2-ärenden    P1-, P2-, P3-ärenden
Tekniska experter med avancerad produktkunskap     ✔    ✔
Support för extern teknik   ✔  ✔
Kontoansvarig – teknik     ✔
Kontextfokuserad support     ✔
Driftsgenomgångar     ✔
Intelligenta system     ✔
Utbildning     ✔
Nya produktförhandsgranskningar     ✔
*  Kostnadsfritt med alla Google Workspace Enterprise-utgåvor

↑ Tillbaka till början

Licenser för arkiverad användare

Köp licenser för arkiverad användare om du vill behålla data för tidigare anställda eller andra inaktiverade konton. Tillgängligt i följande Google Workspace-utgåvor. Läs mer om licenser för arkiverad användare.

Business Starter Business Standard Business Plus Enterprise Standard Enterprise Plus
Kostnad per licens för arkiverad användare 2 USD 3 USD 4 USD 5 EUR 7 USD
Arkivering av användardata som inte kommer från Google Arkiv
Data finns kvar i dataregionen som definierats för arkiverad användare
Arkivering av Arkiv-data
Drive DLP fortsätter att köras på arkiverad data

↑ Tillbaka till början

Chrome Enterprise Premium

Aktivera Googles lösning för nolltillit och möjliggör enkel inloggning, principer för åtkomstkontroll, proxyer för åtkomst samt användar- och enhetsbaserad autentisering och auktorisering. Läs mer om Chrome Enterprise Premium .

Chrome Enterprise Premium
Kontextkänslig åtkomst för SaaS- och SAML-baserade appar
Skydd mot nätfiske i realtid baserat på Google Säker webbsökning
Förebyggande av dataförlust för filuppladdningar, nedladdningar och inklistrat innehåll
Säkerhetsrapportering, utredning och varningar
Kontextkänslig åtkomst för Google Cloud-appar, API:er och virtuella maskiner
Kontextkänslig åtkomst för appar som inte kommer från Google Cloud (som värdlagras i andra moln eller på plats)

↑ Tillbaka till början

AppSheet

Skapa kodfria appar för kalkylark och databas med följande prenumerationsalternativ. Läs mer om AppSheet

AppSheet Starter AppSheet Core AppSheet Enterprise Standard AppSheet Enterprise Plus
Kostnad per användare och månad 5 EUR 10 USD* Kontakta säljavdelningen
App- och automatiseringsfunktioner Grundläggande Avancerade Avancerad Avancerat
Anslut till kalkylark
Anslut till leverantörer av molnlagring
Säkerhetskontroller för appar   Utökad
Anslut till molndatabaser
Anslut till API:er och SaaS-tjänster
Anslut till företagsdatatjänster
Maskininlärningsmodellering
Kontroller för teamhantering
Styrningskontroller
Kundsupport

* Mer information finns i Google Workspace-utgåvor som inkluderar AppSheet Core.

↑ Tillbaka till början

Voice-prenumerationer

Google Voice är tillgängligt med alla Google Workspace-utgåvor som ett avgiftsbelagt tillägg. Välj mellan tre prenumerationer. Läs mer om Google Voice.

Användare och platser Starter
10 USD
per användare och månad
Standard
20 USD
per användare och månad
Premier
30 USD
per användare och månad
Antal användare Upp till 10 Obegränsat* Obegränsat*
Nationella platser Upp till 10 Obegränsat Obegränsat
Internationella platser     Obegränsat
* Om du vill lägga till fler än 50 användare i Voice Standard- och Voice Premier-prenumerationer måste du öka antalet licenser, vilket kräver en förskottsbetalning. Du kan sedan tilldela Voice-licenser till användare.

Funktioner
Obegränsade samtal till USA
Obegränsade sms* (på tillgängliga marknader)
Vidarekoppla samtal till länkade nummer
Transkriptioner från röstbrevlåda
Stör ej baserat på arbetstid i Google Kalender
Identifiera inkommande Google Meet-samtal
Mobilappar för Android och iOS
Webbapp
Teknisk support 24/7 24/7 Dygnet runt, veckans alla dagar
Serviceavtal
Användnings- och aktivitetsrapportering
Inspelning av samtal on demand
Virtuella receptionister
Kompatibilitet med fast telefon
eDiscovery för samtal, textmeddelanden och röstbrevlåda
Uppringningsgrupp
Automatisk samtalsinspelning
Exportera Voice-aktivitet till BigQuery

*Om du skickar många sms på kort tid eller om mottagare markerar dina meddelanden som skräppost kan Voice tillfälligt begränsa din möjlighet att skicka fler meddelanden.

↑ Tillbaka till början

Dataregioner för företag

Ställ in policyer för dataregioner med mer detaljnivå i organisationen för ökad kontroll över var användarnas data finns. Dataregioner för företag är tillgängligt som ett avgiftsbelagt tillägg eller utan extra kostnad med Google Workspace-utgåvorna nedan. Läs mer om dataregioner.

Funktion Avgiftsbelagt tillägg Ingen extra kostnad
  • Frontline Starter
  • Frontline Standard
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Enterprise Essentials Plus

↑ Tillbaka till början

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.