Add-ons voor Google Workspace

U kunt de volgende functies als add-ons voor uw Google Workspace-versie kopen:

Als u een add-on wilt gebruiken, moet het Google Workspace-abonnement van uw organisatie actief zijn.

Support-upgrades

Upgrade uw Google Workspace Standard Support voor betere service- en reactietijden. Bekijk meer informatie over deze supportniveaus.

Standaardsupport Enhanced Support* Premium Support
Kosten Kosteloos Contact opnemen met sales
Multi-channel support
Servicedoel voor supportaanvragen op P1-niveau 4 uur 1 uur    15 minuten
24/7 support voor... Aanvragen op P1-niveau   Aanvragen op P1- en P2-niveau    Aanvragen op P1-, P2-niveau en P3-niveau
Technische experts met uitgebreide productkennis     ✔    ✔
Support voor technologie van derden   ✔  ✔
Technisch accountmanager     ✔
Klantbewuste support     ✔
Beoordeling van operationele status     ✔
Intelligente systemen     ✔
Training     ✔
Vroege toegang tot nieuwe producten     ✔
*Kosteloos bij elke Google Workspace Enterprise-versie

↑ terug naar boven

Licenties voor gearchiveerde gebruikers

Koop licenties voor gearchiveerde gebruikers om gegevens van voormalige werknemers of andere gedeactiveerde accounts te bewaren. Beschikbaar in de volgende Google Workspace-versies. Meer informatie over licenties voor gearchiveerde gebruikers.

Business Starter Business Standard Business Plus Enterprise Standard Enterprise Plus
Kosten per licentie voor gearchiveerde gebruikers $ 2 $ 3 $ 4 $ 5 $ 7
Archivering van gebruikersgegevens die niet in Google Vault staan
Gegevens blijven in de gegevensregio die is opgegeven voor gearchiveerde gebruikers
Archivering van Vault-gegevens
Drive DLP blijft actief voor gearchiveerde gegevens

↑ terug naar boven

Chrome Enterprise Premium

Zet de Zero Trust-oplossing van Google aan. Dit maakt Single sign-on, toegangscontrolebeleid, toegangsproxy's en gebruikers- en apparaatgebaseerde verificatie en autorisatie mogelijk. Meer informatie over Chrome Enterprise Premium

Chrome Enterprise Premium
Contextbewuste toegang voor SaaS- en SAML-gebaseerde apps
Realtime phishingbescherming op basis van Google Safe Browsing
Gegevensverlies voorkomen voor bestandsuploads, downloads en geplakte content
Beveiligingsrapporten, -onderzoek en -meldingen
Contextbewuste toegang voor Google Cloud-apps, -API's en -VM's
Contextbewuste toegang voor apps die niet in Google Cloud staan (gehost in andere clouds of op locatie)

↑ terug naar boven

AppSheet

Maak spreadsheet- en database-apps zonder code met de volgende abonnementsopties. Bekijk meer informatie over AppSheet.

AppSheet Starter AppSheet Core AppSheet Enterprise Standard AppSheet Enterprise Plus
Kosten per gebruiker per maand $ 5 $ 10* Contact opnemen met het verkoopteam
App- en automatiseringsfuncties Basis Geavanceerd Geavanceerd Geavanceerd
Koppelen aan spreadsheets
Koppelen aan providers van cloudopslag
Bedieningselementen Application Security   Enhanced
Verbinding maken met clouddatabases
Koppelen met API's en SaaS-services
Koppelen aan Enterprise-gegevensservices
Machine learning-modellering
Bedieningselementen teambeheer
Bedieningselementen governance
Support

*Ga naar Google Workspace-versies met AppSheet Core voor meer informatie.

↑ terug naar boven

Voice-abonnementen

Google Voice is als betaalde add-on beschikbaar bij alle Google Workspace-versies. Kies uit 3 abonnementen. Ontdek meer over Google Voice.

Gebruikers en locaties Starter
$ 10
per gebruiker per maand
Standard
$ 20
per gebruiker per maand
Premier
$ 30
per gebruiker per maand
Aantal gebruikers Maximaal 10 Onbeperkt* Onbeperkt*
Binnenlandse locaties Maximaal 10 Onbeperkt Onbeperkt
Internationale locaties     Onbeperkt
*Als u meer dan 50 gebruikers wilt toevoegen in een Voice Standard- of Voice Premier-abonnement, moet u het aantal licenties verhogen. Hiervoor moet u vooraf betalen. Vervolgens kunt u Voice-licenties toewijzen aan gebruikers.

Functies
Onbeperkt bellen naar de VS
Onbeperkt sms'en* (in bepaalde markten)
Gesprekken doorschakelen naar gekoppelde nummers
Voicemailtranscripties
'Niet storen' gebaseerd op de werktijden in Google Agenda
Inkomende Google Meet-gesprekken herkennen
Mobiele Android- en iOS-apps
Webapplicatie
Technische support 24 uur per dag 24 uur per dag 24 uur per dag
Serviceovereenkomst
Gebruiks- en activiteitenrapportage
On demand gesprekken opnemen
Automatische assistenten
Werkt met vaste telefoons
eDiscovery voor oproepen, sms-berichten en voicemail
Belgroepen
Automatisch gesprekken opnemen
Voice-activiteit naar BigQuery exporteren

*Als u in korte tijd veel sms-berichten stuurt of als ontvangers uw berichten markeren als spam, kan Voice tijdelijk voorkomen dat u meer berichten stuurt.

↑ terug naar boven

Enterprise-gegevensregio's

Stel beleid voor gegevensregio's in met een hoger detailniveau binnen uw organisatie voor meer controle over waar de gegevens van uw gebruikers zich bevinden. Enterprise-gegevensregio's is beschikbaar als betaalde add-on of kosteloos in combinatie met de Google Workspace-versies hieronder. Meer informatie over gegevensregio's

Functie Betaalde add-on Geen extra kosten
  • Frontline Starter
  • Frontline Standard
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Enterprise Essentials Plus

↑ terug naar boven

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.