AppSheet Core toevoegen aan Google Workspace

Uw organisatie kan AppSheet Core als betaald add-onabonnement toevoegen aan Google Workspace.

Voordat u begint

Uw organisatie moet Google Workspace gebruiken voordat u AppSheet Core kunt toevoegen. Doe het volgende als u Google Workspace niet gebruikt:

1. Aanmelden voor Google Workspace
  2. Instellen: Google Workspace

Een AppSheet-abonnement toevoegen aan Google Workspace

Als uw organisatie Google Workspace gebruikt, volgt u deze stappen om AppSheet Core toe te voegen aan het account van uw organisatie.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand then Upgrades en add-ons.
  3. Klik links op Add-ons voor Google Workspace.
  4. Klik bij AppSheet Core op Aan de slag.
  5. Volg de instructies om de prijs en het betalingsplan te controleren en uw betaalmethode te selecteren.

De kosten voor AppSheet Core worden toegevoegd aan uw maandelijkse factuur voor Google Workspace.