Frontline-utgåvor

Samarbetsverktyg för ett obegränsat antal användare med 5 GB lagringsutrymme per användare

Frontline-utgåvorna innehåller samarbets- och kommunikationsverktyg som är utformade specifikt för frontline-medarbetare. Du har två alternativ:

• Frontline Starter – professionell samarbetssvit med 5 GB lagringsutrymme per användare
  • Frontline Standard – utökad svit med avancerad säkerhet och administrativa kontroller

Du kan köpa Enterprise-utgåvor via Google Sales.

Skicka e-post, chatta eller ring: KONTAKTA EN FÖRSÄLJARE  JÄMFÖR UTGÅVOR

Frontline Starter

Frontline Starter-utgåvan är en uppsättning produktivitetsappar för samarbete som erbjuder dina frontline-medarbetare e-post, säkra videokonferenser, delade kalendrar, redigering av dokument online och mycket mer.

Svit med samarbetsappar

Med Frontline Starter får organisationen Google Workspace-tjänster, som

• Gmail: Skicka och ta emot e-post med en jobbadress, till exempel kalle@dittföretag.com.
  • Google Meet – gå med i säkra möten från en laptop eller annan enhet (upp till 100 deltagare).
  • Google Kalender: Dela kalendrar och schemalägg enkelt möten och händelser
  • Google Drive – samarbeta i realtid i dokument, kalkylark och presentationer på webben.
  • Google Workspace-lagring: Lagra och säkerhetskopiera filer på ett säkert sätt i molnet med 5 GB lagringsutrymme per användare
  • Google Chat: Kommunicera i grupper eller enskilt med text och multimedia
  • Google Sites – skapa webbplatser utan erfarenhet av programmering eller kodning.
  • AppSheet Core – skapa mobila appar och webbappar utan kodningsupplevelse. Läs mer
Administrativa kontroller
Frontline Starter inkluderar även avancerad säkerhet och administrativa kontroller som:
  • Avancerad ändpunktshantering — öka kontrollen över organisationens data. Du kan kräva starkare lösenord, fjärrensa enheter, använda Android-jobbprofiler, hantera iOS-appar med mera. Läs mer
  • Händelsedata för Drive-logg – visa användarnas aktivitet i Google Dokument, Kalkylark, Presentationer, Formulär och Sites. Läs mer
  • Insiktsrapport om dataskydd – läs information om Drive-filer i organisationen som innehåller känslig data. Läs mer

Frontline Standard

Frontline Standard-utgåvan innehåller allt som finns i Frontline Starter samt ytterligare säkerhets- och administrativa kontroller som anges nedan. Så här uppgraderar du från Frontline Starter till Frontline Standard:

Skicka e-post, chatta eller ring: KONTAKTA EN FÖRSÄLJARE  JÄMFÖRELSE AV FUNKTIONERNA
Hantering av Enterprise-slutpunkt

Hantera företagsägda enheter med administratörskontroller för:

• Säkerhetsinställningar som iOS-dataskydd, mobila enhetscertifikat och kontextkänslig åtkomst.
  • Enhetshantering, inklusive företagsägda lager för mobila enheter och iOS-enheter, hanteringsregler och BeyondCorp-partnerintegreringar.
  • Privat iOS-apphantering.
  • Enhetsinformation, inklusive data för enhetslogghändelser och rapportering om inaktiva företagsägda enheter.
Förebyggande av dataförlust (DLP)

Skapa och tillämpa regler för att styra innehåll som användarna kan dela i filer utanför organisationen. Läs mer

Kontextkänslig åtkomst

Skapa detaljerade policyer för åtkomstkontroll i Google Workspace- och SAML-appar baserat på attribut som användaridentitet, enhetens säkerhetsstatus, IP-adress och geografisk plats. Läs mer

Google Arkiv

Nästa generations lösning för elektronisk bevisanskaffning och lagring. Läs mer

Cloud Identity-premiumversion

Enterprise-säkerhet, apphantering och automatisk enhetshantering. Läs mer

Google Voice

Tillgängligt som tilläggsprenumeration

Kraftfullt och lättanvänt privat telefonnätverk i molnet för att ge användarna telefonnummer, virtuella receptionister och uppringningsgrupper. Läs mer

Lägg till fler funktioner

När du har skaffat Frontline kan du uppgradera senare till en annan Google Workspace-utgåva. Läs mer

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.