Frontline-versies

Samenwerkingstools voor een onbeperkt aantal gebruikers met 5 GB aan opslag per gebruiker

Frontline-versies bevatten samenwerkings- en communicatietools die speciaal zijn gemaakt voor eerstelijnsmedewerkers.Er zijn 2 opties:

• Frontline Starter: Professioneel samenwerkingspakket met 5 GB opslag per gebruiker
  • Frontline Standard: Uitgebreidere suite met geavanceerde beveiligings- en beheerfuncties

U kunt de Frontline-versies aanschaffen via Google Sales.

Frontline Starter

De Frontline Starter-versie is een reeks samenwerkings- en productiviteits-apps. Uw eerstelijnsmedewerkers krijgen hiermee onder andere e-mail, beveiligde videovergaderingen, gedeelde agenda's en online documentbewerking.

Suite met samenwerkings-apps

Met Frontline Starter krijgt uw organisatie Google Workspace-services, zoals:

• Gmail: E-mails verzenden en ontvangen met een zakelijk e-mailadres, zoals bob@uw-bedrijf.com.
  • Google Meet: Deelnemen aan beveiligde vergaderingen vanaf een laptop of ander apparaat (maximaal 100 deelnemers).
  • Google Agenda: Agenda's delen om makkelijk vergaderingen en afspraken te plannen.
  • Google Drive: Online in realtime samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties.
  • Google Workspace-opslag: Bestanden beveiligd in de cloud opslaan en er een back-up van maken met 5 GB aan opslag per gebruiker.
  • Google Chat: Communiceren in groepen of een-op-een met tekst en rich media.
  • Google Sites: Websites maken zonder programmeerervaring of kennis van code.
  • AppSheet Core: Mobiele apps en web-apps bouwen zonder ervaring met coderen. Meer informatie
Beheerfuncties
Frontline Starter biedt ook geavanceerde beveiligings- en beheerfuncties, zoals:
  • Geavanceerd eindpuntbeheer: Meer controle over de gegevens van uw organisatie. U kunt onder andere sterkere wachtwoorden vereisen, apparaten op afstand wissen, Android-werkprofielen gebruiken en iOS-apps beheren. Meer informatie
  • Gebeurtenisgegevens in het Drive-logboek: De activiteit van uw gebruikers in Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Formulieren en Sites bekijken. Meer informatie
  • Rapport met inzichten in gegevensbescherming: Informatie bekijken over Drive-bestanden in uw organisatie die gevoelige gegevens bevatten. Meer informatie

Frontline Standard

De Frontline Standard-versie bevat alles in Frontline Starter, plus aanvullende beveiligings- en beheerfuncties, zoals hieronder vermeld. Zo kunt u upgraden van Frontline Starter naar Frontline Standard:

Zakelijk eindpuntbeheer

Beheer apparaten die eigendom zijn van het bedrijf met beheerdersfuncties voor:

• Beveiligingsinstellingen, zoals iOS-gegevensbescherming, certificaten voor mobiele apparaten en contextbewuste toegang.
  • Apparaatbeheer, zoals voorraad van mobiele apparaten en iOS-apparaten die eigendom zijn van het bedrijf, beheerregels en BeyondCorp-partnerintegraties.
  • Privé iOS-app-beheer.
  • Apparaatgegevens, waaronder gebeurtenisgegevens in het apparaatlogboek en rapportage over inactieve apparaten die eigendom zijn van het bedrijf.
Gegevensverlies voorkomen (Data Loss Prevention, DLP)

Maak regels en pas deze toe om te bepalen welke content gebruikers kunnen delen in bestanden buiten uw organisatie. Meer informatie

Contextbewuste toegang

Maak gedetailleerd toegangscontrolebeleid voor Google Workspace- en SAML-apps op basis van kenmerken, zoals gebruikersidentiteit, apparaatbeveiligingsstatus, IP-adres en geolocatie. Meer informatie

Google Vault

Innovatieve eDiscovery- en bewaaroplossing. Meer informatie

Cloud Identity Premium

Zakelijke beveiliging, app-beheer en geautomatiseerd apparaatbeheer. Meer informatie

Google Voice

Beschikbaar als add-onabonnement

Krachtig en gebruiksvriendelijk privételefoonnetwerk in de cloud om uw gebruikers telefoonnummers, automatische assistenten en belgroepen te geven. Meer informatie

Meer functies toevoegen

Als u Frontline gebruikt, kunt u later upgraden naar een andere versie van Google Workspace. Meer informatie

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.