Juridisk information och efterlevnad för Google Workspace

Resurser och verktyg för Google Workspace-kunder
För alla erbjudanden: Resurscenter för efterlevnad

HIPAA-efterlevnad

Läs mer om stödet för HIPAA-efterlevnad i Google Workspace och godkänn Googles Business Associate Agreement (BAA):

Vidta åtgärder

Integritet och dataskydd

Läs om hur Google Workspace skyddar organisationens data. Få även insyn i när och hur din data används och kontrollera hur din data behandlas.

Vidta åtgärder

Dataplats och dataöverföring

Läs mer om Googles datacenter och se alternativ för var din data lagras:

Vidta åtgärder

Efterlevnadsrapporter och certifieringar

Läs om hur Google Workspace uppfyller kraven för certifiering och efterlevnad. Ladda ned rapporter inklusive SOC 1 och 2, ISO och många fler.

Vidta åtgärder

Relaterade ämnen